fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei selgitab Portugali elama asunud Kauri asukohta

Politsei kogub lisainfot selgitamaks 37-aastase Kauri asukohta, kes läks Portugali elama, kuid kellega lähedastel pole õnnestunud kuid ühendust saada.

Lähedased said Portugali Algarve regioonis elama asunud mehega viimati ühendust augusti keskel. Pärast seda pole neil õnnestunud Kauri enam kätte saada ning regioonis pole meest keegi viimastel kuudel enam ka näinud. Meest otsib ka kohalik politsei.

Kui Eestis või ka Portugalis elavate eestlaste seas on neid, kel on abistavat infot Kauri võimalikust asukohast või liikumissuunast, palutakse sest teatada politseile telefonil 730 8676, 112 või kirja teel louna.vihje@politsei.ee

Soovi korral tagame anonüümsuse nii info jagajale kui Kaurile, kui juhtumisi mees ei soovi, et tema täpsemast asukohast teataks.