fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Eesti Hoki piletipakett “Mängumees” kutsub ukrainlased oma jäähokikoondisele kaasa elama

Eesti Hoki pakub kõikidele hea tahtega inimestele võimalust soetada Tallinnas toimuva jäähoki MM-i piletipakette “Mängumees”. et seeläbi kutsuda Eestis viibivaid ukrainlasi oma jäähokikoondisele kaasa elama.

23.- 29. aprillini toimub Tallinnas, Tondiraba jäähallis MM-i I divisjoni B-grupi turniir, kus Eesti koondise vastasteks on Ukraina, Jaapani, Hiina, Hollandi ja Serbia jäähokikoondised. Ukraina meeskond kohtub 23. aprillil Hiina, 24. aprillil Serbia, 27. aprillil Hollandi ja 29. aprillil Serbiaga. Kõikidele nendele mängudele on võimalik soetada pileteid ning kinkida need Eestis viibivatele ukrainlastele. “Mängumees” piletipakette ei müüda 26. aprillil toimuvale Eesti – Ukraina mängule.

“Mängumees” paketiga on võimalik tabada kaks kärbest ühe hoobiga: pakkuda Eestis viibivatele ukrainlastele unikaalset võimalust kogeda rahvustunnet ja toetada oma riigi jäähokikoondist ning samuti aidata kaasa Eesti noortekoondiste arengule.

“Mängumees” piletipaketi soetamiseks tuleb teatada oma piletisoov e-posti aadressile info@eestihoki.ee ning tasuda väljastatud arve. Ühe pileti hind on 10 eurot. Pärast arve tasumist edastab Piletitasku välja trükitud piletid Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti uussisserändajate kohanemise toetamise osakonnale ning sealtkaudu jõuavad need Ukraina hokihuvilisteni.

Tallinnas toimuva MM-i I divisjoni B-grupi turniiri piletid on müügil Piletitasku veebikeskkonnas.