fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto on illustratiivne.

Leitud: Politsei otsis haiglast lahkunud 62-aastast naisterahvast

Kadunud naine leiti Tartumaal maa-alusest punkrist

Eile Viljandimaal käivitatud otsingud läbisid kolme maakonda ning kulmineerusid täna öösel Tartumaal ühest maa-alusest punkrist naise leidmisega.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk ütles, et tegu oli üle pika aja ühe erandlikuma otsinguga, kus kadunud inimene leiti sõna otseses mõttes maa alt. „Naisega on kõik hästi ja ta on turvaliselt tagasi meedikute hoole all,” sõnas ta.

Otsingud hõlmasid kolmes maakonnas mitmete erinevate naisega seotud aadresside järjepidevat kontrolli, tööd maastikul ahelikes, soojuskaamerate, teenistuskoera ja drooniga ning kõige enam politsei allikatest ja kogukonnast kogutud info põhjalikku analüüsi.

Võtmesõnaks otsingute edukal läbiviimisel said politseitöös kogutud info, mitmed päeva vältel inimestelt laekunud vihjed ning info kaamerasalvestustelt. „Otsingutegevused hõlmasid algusfaasis küll kolme eri maakonda, ent töö ühe versiooniga koondus aina enam Tartumaale Luunja valda ning piirkonna kontrollimine viis lõpuks ka sihile. Vähetõenäoline olnuks naist nii kõrvalisest kohast ja maa-alusest punkrist leida tehnika, maastikuotsingute või muu läbi,” kirjeldas ta ning lisas, et antud otsing on ilmekaks näiteks, kui väärtuslik on iga saadud infokild, ka pealtnäha tühine tähelepanek või loetud sekundid kaamerasalvestust. „See võib kogumis juhatada politsei kõige kuumematele jälgedele ning päästa kellegi elu,” ütles operatiivjuht.