fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei otsib 15-aastast Rosalyat

Politsei palub kaasabi selgitamaks 15-aastase Rosalya asukohta, kes ei naasnud 18. novembril kodukülastuselt tagasi Tartumaa erikooli ning tema asukoht on seni teadmata.

Tartumaa noorsoopolitseinik Kirsika Jõks rääkis, et nooruk pidi kodukülastuselt 18. novembri õhtuks naasma erikooli õppetööle, ent kooli ta ei ilmunud ja kodustel ning koolipersonalil pole teadmist, kus neiu peatuda ja aega veeta võib. „Nooruk on sotsiaalmeedia vahendusel kontaktis nii vanemate, sotsiaaltöötaja, politsei ja teistega, kes on saanud kinnitust, et nooruki elu või tervis ei ole ohus, ent oma asukohta ta ei avalda ning kooli tagasi keeldub minemast,” lisas noorsoopolitseinik.

Politseiniku sõnul on noor neiu ka varem korduvalt omavoliliselt õppeasutusest lahkunud nii, et koolipersonalil ja pereliikmetel puudub teadmine, kus ta aega veedab. Nendel kordadel on ta üles leitud ja tagasi koduste juurde või erikooli viidud,” selgitas Jõks, Ta lisas, et neiu liigub tõenäoliselt Tartus ja Tartumaal, kuid välistatud ei ole ka teised piirkonnad.

Rosalya on umbes 168 cm pikk ning tal on tumedad pikad juuksed. Seljas kandis ta viimati tumedaid teksapükse ja karvase kraega punakaslillat jopet. Mobiiltelefoni neiul kaasas ei ole.

Kui kellelgi on infot Rosalya võimalikust asukohast, palutakse sest teada anda politseile telefonil 112.