Eesti lipp

Suomen lippu   


OHO LIVE STREAM

Suomenkielisiä livelähetyksiä erilaisista tapahtumista sekä studio-ohjelmia. Oho Live TV tuottaa omia ohjelmiaan ja tarjoaa mahdollisuuden saada kanava-aikaa. Teemme yhteistyötä muiden medioiden kanssa, esimerkiksi suomenkielisen SSS-Radion kanssa.

Klikkaa yllä olevaa play-nappulaa, kun haluat katsoa livelähetystä!
Mikäli haluat nähdä viimeisimmät menneet lähetykset, paina ylhäällä olevan ruudun oikeanpuolimmaista play-kuvaketta.

Ohjelmiston löydät täältä.


FIKSUT - KESKUSTELUOHJELMA REHELLISESTI JA SUORANA

03.04.2019 KELLO 17:00 - AIHEENA EDUSKUNTAVAALIT

Fiksujen yhdeksännessä jaksossa keskustelemme jälleen eduskuntavaaleista vaalikeskustelun muodossa. Olemme kutsuneet paikalle kaikki kolme Virossa asuvaa eduskuntavaaliehdokasta: Jack Daous, Petri Suuronen ja Peter Kreisler. Peter Kreisler ei valitettavasti päässyt ohjelmaan mukaan, mutta Jackin ja Petrin kanssa keskustelemme ympäristö- ja turvallisuusasiosta Suomessa, sekä tietysti otamme kantaa Suomen ja Viron väliseen yhteistyöhön.