fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Linnanmäki iik!week rõõmustab pimedat sügist

Suvi on alati lõbustusparkide populaarseim külastusaeg, aga Helsingis Linnanmäki lõbustuspark ei ole unustanud ka saabuvat Halloweeni! Õudusteemaline iik!week toimub kuni 22. septembrini ja nagu alati, sissepääs lõbustusparki on tasuta! Üksiku atraktsiooni pileti või käepaela saab osta endale internetist või kohapealt. Oho Live TV külastas lõbustusparki, et natuke tutvuda seal toimuvaga ning uue atraktsiooni, Taigaga.

Loe lisaks: Linnanmäki atraktsioon valiti Euroopa parimaks – kahel korral!

Pargis saab külastada erinevates hirmsates atraktsioonides, nagu zombi-tunnelis ja laboratooriumis. Pere kõige pisematele seiklused päris ei sobi, sest kohapeal on ka päris näitlejad. Näitlejad ning nende isiksused on teatrivaldkonna tudengite ja hobinäitlejate projekt. Õudusatraktsioonid ei ole lubatud alla 13-aastastele. Lastele on olemas oma hirmus Minimäki, kus saab osa võtta näiteks seiklusest ämbliku labürindis.

Horror-hot dog maitseb hästi pärast hirmsat kogemust!

Peale neid kogemusi kõht on kindlasti tühi. Kõhukinnitust pakuvad Linnanmäki kohvikud ja restoranid, kus saab nautida näiteks horror-hot dog’i või pealuupiimakokteiliga. Haunted Dinner on veel eraldi temaatiline õhtusöök. Lisaks kõigil on võimalik proovida kätt õudussuhkruvati tegemisel!

Sügisel eeliseks on see, et kohal on vähem rahvast ning isegi vihmase ilmaga saab rahulikult sõita erinevates atraktsioonides. Kas teadsid, et Linnanmäki atraktsioonid on saanud oma nime Soome Kalevalast? Kõikidel atraktsioonidel on soomekeelne nimetus. Kõige uuem atraktsioon on Taiga, mis avati aastal 2019. Maksimaalne kiirus on 106 km/h. Taiga pikkus on üle kilomeetri.

Vaata, mida kõike näeb Linnanmäkis! Tekst jätkub peale videot.

Linnanmäki lõpetab oma hooaja oktoobri lõpus korraldades Valguskarnevali. Veel jõuad minna ka iik!weekile – vaata lisainfot siit.

Fotod ja tekst: Penina Peltonen, Alex Muurinen
Tõlge: Oho Live TV