fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

1. septembril toimub kogu perele maailmatasemel pro wrestlingu show Rocca al Mares

SLAM! Wrestling Finland toob Eestisse põnevust ja actionit täis maailmatasemel pro wrestlingu show 1.septembril algusega 12:00 Tallinnas Rocca Al Mare ostukeskuses. Tegemist on kogupere showga ja on kõigile pealtvaatajatele tasuta. Oho Live TV Eesti teeb otseülekande samuti algusega kell 12:00, mida näeb meie esilehel.

Pro wrestlingu show toob teieni praeguse aja pro wrestlingu talendid kuuest erinevast riigist, pakkudes tõelist rahvusvahelist vaatemängu parimatest mees- ja naiswrestleritest üle Euroopa. 4 matšist koosnev show toob vaatajateni paarismatši, kolmemehevõitluse ning meeste ja naiste 1 vs 1 matši, pakkudes pro wrestlingu mitmekesist vaatemängu.

Pro wrestling on Eestis uus ning sellepärast soovib SLAM! Wrestling Finland tutvustada seda ala ka siin. Üritus on vaatajatele tasuta, kohal on maailma pro wrestlingu esinumbrid, kel on kõigil oma kindel showmaadlus stiil.

Tule ja vaata 1.septembril Rocca Al Mares Euroopa pro wrestlingu tippe oma silmaga. Kohal on:
*”Steampunk” Blake Steamer Budapestist, kes meenutab teile koheselt “Kariibimere piraatidest” tuntud Davey Jones´i.
* Paljude fännide meelest Euroopa parim naismaadleja “Portugal`s Perfect Athlete” Shanna, kes näeb välja nagu päriselu “Dragon Ball Z” karakter.
*Suur lammutaja Moskvast, Anton Deryabin, ja tema paariline “The Russian Wolverine” Vladimir Kulakov!
*”The Queen of Scream” Kasey Venemaalt, kes omab pruuni vööd karates ja on naiste tšempion Venemaal ja Singapuris!
* Soome wrestlingu pioneer ja Põhja-Euroopa kõige edukam showmaadleja pea viimased 25 aastat – “The Canadian Rebel” StarBuck!
* Soome säravad tähed: idamaade võitluskunstide meister “Metal Warrior” Stark Adder, akrobaatiline ja kõrgeid õhulende tegev “Luchadore of Lapland” Jami Aalto ja kiire Polar Pekko!
* Eesti oma au ja uhkus Mikk “the Nomad” Vainula ja Kert Kukk Rakverest, kel on esmakordselt võimalus ringi astuda oma kodupubliku ees.

See staaridest pungil rahvusvaheline show pakub draamat, põnevust, märulit ning huumorit igale maitsele!

Tekst ja pilt: SLAM! Wrestling Finland