fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Barbar

Foto: Barbar

Suvi ei ole enam mägede taga

Ning seega ei ole kaugel ka enam Barbar Feast 2023, mis leiab aset 7.-9. juuli Viikingite külas! Kolm järjestikust päeva head muusikat, mõnusat seltskonda ja loodetavasti ka head ilma.

Kui aga tahaksid midagi ägedat teha ka varem kui juulikuus, siis oled õiges kohas!

Sooviksid ennast proovile panna või oled juba esinemises vana kala ning tahaksid ennast lihtsalt ägedale rahvale näidata, siis tule reedel Barbarisse. Sind ootab ROCK & PUNK VABALAVA!

Kasuta seda võimalust esineda Barbarisse nädalavahetust nautima tulnud rahvale ja sa ei kahetse. Pane enda bänd kirja info@barbarrockclub.com.

16:00 Uksed
20:00 Ürituse algus
21:30 SINU BÄND (vaba aeg, bronni kohe)
22:30 SINU BÄND (vaba aeg, bronni kohe)
23:30 SINU BÄND (vaba aeg, bronni kohe)
Sissepääs – maksa palju jaksad!

Laupäeval aga on meil pakkuda midagi eriti magusat. Barbaris toimub tuntud Itaalia Thrash Death Metal bändi Methedrase esimene kontsert Eestis!

Bänd, mis on oma 27 tegutsemisaasta jooksul välja andnud neli täispikka albumit. Methedras on astunud ülesse legendaarsetel festivalidel nagu Wacken Open Air, Metal Camp, Evolution Fest jpt. Lisaks on Methedras soojendanud suurnimesi nagu Slayer, Anthrax, Testament, Overkill, Sepultura, Kreator, Morbid Angel, Exodus, Destruction, Dismember ja paljusid teisi.

Eestisse tuleb see megavinge bänd oma tuuri – Deceiving Humans Over Europe 2023 raames.

Soojendavad doom metal bändid Swarm ja Slowenya Soomest.

Ajakava:
16:00 Uksed
20:00 Piletimüügi algus
21:00 Slowenya
22:00 Swarm
23:00 Methedras

Pilet 1H/KK 13€
Hiljem 15€