fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Barbar

Foto: Barbar

Värvime mune ja rokime sajaga

Mõtled kindlasti kuidas munade värvimine ja rokk omavahel kokku lähevad.. Aga just nii, et aprilli esimesel nädalal on vahvad lihavõtted ning juba neljapäeval, 6. aprillil saame tunda lihavõtte eelset jäneste invasiooni! Esineb J.M.K.E. ning soojendab Koopaorav.

16:00 Uksed
20:00 Piletimüük
22:00 Bändid

Pilet 1. tund ja kliendikaardiga 18€
Pilet hiljem 20€

Suurel reedel aga tõmbame pühad käima Sõpruse puiesteega! Sõpruse Puiestee tähistab oma debüütalbumi väljaandmise 20. juubelit! Kontserdil kõlavad kõik plaadil olevad lood, seal hulgas “Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head”, “1905” ja paljud teised armastatud palad. Seda sa juba kindlasti ei taha maha magada. Soojendab Mai Skizo.

16:00 Uksed
20:00 Piletimüük
22:30 Mai Skizo
23:30 Sõpruse Puiestee

Pilet 1. tund ja kliendikaardiga 18€
Pilet hiljem 20€

Laupäeval veeda päeval kindlasti aega perega, aga õhtul tule ikka Barbarisse, sest THE Belka aastatepikkused tembutamised on koondatud ühele üüratult pikale kogumikule. Täpsemalt 18 lugulaulu räägivad olevikust, minevikust ja ehk ka tulevikust ning on sepistatud meile argihalli hurjutamiseks, ehk ka selle üle mõtisklemiseks. “Teravamad Killud” leia Barbari lavalt 8. Aprillil!

Samal õhtul astub lavale ka VALEM VALE, mis on Lõuna-Eesti koolipoistest kokku pandud punt. Kõige rohkem tunnevad raskemuusika austajad vast bändi ninameest, Kosmikute Meelis “Hainz” Hainsood. Mitte vähem asised mehed ei ole teised raske vaeva nägijad Peeter Änilane (kitarr), Mihkel Gutjuma (trummid) ja Toomas Rebane (bass).

Uksed avanevad 16:00, saad bändide heliproovidele kaasa elada

Piletimüük algab 20:00
Valem Vale esineb alates 22:30
The Belka “Teravamad Killud” plaadiesitlus alates 23:30

Pilet 1. tunnil & kliendikaardiga 18€
Pilet hiljem 20€