fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Eesti online kasiinod

Eesti online kasiinod

Tehnoloogia arengud viimastel aastatel

Ei olnud see aeg väga ammu, kui selleks, et sõbraga rääkida pidid helistama talle koju lauatelefonile. Internet oli luksus ja kes soovisid natuke ringi surfata või kasvõi näiteks mingeid mange mängida, leidsid sellise variandi näiteks raamatukogudest, kus sai tund aega tasuta internetti kasutada. Rääkimata sellest, et selleks, et muusikat telefonist kuulata, oli vaja mitmemeetriste juhtmetega kõrvaklappe, aga enne oli muidugi vaja kuidagi see muusika vaja telefoni ka saada. Ühel või teisel viisil sai laulud tõmmatud tavaliselt esialgu arvutisse ning seejärel juba juhtme kaudu telefoni.

Instagramist, Messengerist, Snapchatist ja muudest tänapäeval meie jaoks tavaliseks saanud suhtlusrakendustest võis ainult unistada. Ja ärme unusta, et selleks, et arsti väljakirjutatud retsepti lunastada, pidi paberiga apteeki minema ja jumal hoidku selle eest, et sa selle paberi kuskile ära kaotasid. Tehnoloogia areng on olnud metsik ja see areng aina jätkub.

Tänapäeval ei kujuta eelmainitud olukordi ettegi, sest meile tundub nii elementaarne ja loomulik, et soovi korral saame 24/7 istuda internetis, kuulata muusikat, suhelda sõpradega, broneerida arstiaega neti teel ja ka oma retsepte kontrollida internetist. Samuti teha poest oste või kasvõi soovi ja võimaluse korral teha tööd kodust lahkumata.

Oleme pidevas infovoos ning tänapäeva noored teist elu enam ei teagi. Näiteks nuppudega telefone on heal juhul nähtud ainult vanavanemaid külastades. Kui vanasti sai bussiga koju sõites parimal juhul telefonis ainult ussimängu mängida, siis nüüd on meie ees terve maailm valla. Sinna hulka kuuluvad erinevad meelelahutuslikud leheküljed ning mängud.

Koos tehnoloogia ja üleüldse ühiskonna arenguga on Eestis (kui ka muidugi mujal maailmas) online-kasiinode turg märkimisväärselt arenenud. Kui minevikus olid online-kasiinod spetsialiseerunud pigem igasugustele slotimängudele ning olid oma ülesehituselt ja kujunduselt väga lihtsad veebilehed, siis tänapäeva kasiinod pakuvad igasuguseid võimalusi, nagu näiteks live-kasiinot! Selle areneva turu kõige osavamad ja uuenduslikumad tegijad on väga edukad, sest suudavad kasutajatele pakkuda lihtsat ja väga mugavat meelelahutust, mida nad saavad tarbida ning kasutada ükskõik kus nad parasjagu ka ei asuks.

Kuigi virtuaalne tehnoloogia pole hetkel veel väga pikalt kasutuses olnud, on ilmselt see paljudele meist siiski rohkemal või vähemal määral tuttav. Virtuaalreaalsus pakub kasutajale võimalust kogeda mingisugust maailma nii nagu ta oleks pärisealt seal sees. On ka mitmed online-kasiinod, mis on hakanud ennast suunama taolise lahenduse poole. Kui tehnoloogia samal viisil edasi areneb, siis ilmselt ei lähe enam kaua aega kuniks saame mõnes online-kasiinos mängida nii nagu me oleksime kasiinos kohapeal, kuigi tegelikult istume kodus diivanil.

Kui rääkida veel tehnoloogia arengust, siis üks suur asi on olnud krüptoraha, mis muutub aina populaarsemaks. Antud lahendust kasutavad ka pea kõik online kasiinod. Kui esialgselt sai online-kasiinodes kasiinoraha osta vaid pangaülekandega, siis tänaseks on makselahendused suure hüppe teinud. Esimene (ja ilmselt kõige populaarsem) krüptoraha, mis hetkel meenub on Bitcoin, kuid lisaks krüptorahale on lisatud ka erinevad internetirahakotid. 

Tehnoloogia on meie elu väga palju muutnud, enamjaolt lihtsamaks ja huvitavamaks. Pandeemia ajal oli võimalik kodust lahkumata tööd teha, aga ka igasugused meelelahutused olid ja on endiselt saadaval ühe klahvivajutusega ning kodust lahkumata. Ilmselt aina suurema arenguga tulevad ka veelgi suuremad muutused, millest me hetkel isegi ei oska unistada. Aga oleme põnevil, mida tulevik ning tulevikutehnoloogia meile toovad!