fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kevadet veel väljas pole näha, aga seda on näha meie sees

Kuidas sa küsid? Kasvõi näiteksmeie rõivavalikutes – erksamad värvid tasapisi koguvad tuure juurde tänavapildis. Ka poodides on kevadkollektsioonid vallutamas vaateaknaid. Kuigi lumi on veel maas ning külmakraadid kimbutavad, siis päevad on juba pikemad ja päike näib ennast aina tihedamini. Meie tuju on sellevõrra palju parem ning hing meie sees hakkab laulma! Aga ei pea ainult hing laulma, me saame ise ka ju oma laulupaelad valla päästa. Kui seda aga siiski veel teha ei taha, siis võib tulla Barbarisse kuulama kuidas teised seda teevad. Ja usu mind, su tuju ja enesetunne paraneb veelgi!

Esimene võimalus on seda teha sel neljapäeval, mil 24. bluusijämmi tõmbab käima KAIBALD! Eesti ainsa kõrbe – Kaibaldi liiviku – järgi nime saanud bändi kõla kompab piire bluusi, roki, vesterni ja kantri maailmade vahel. Eriline kõrbelik kitarrisaund aitab luua muusikale filmiliku meeleolu, sekka kergelt unelevaid 70ndate helinüansse. Laulja Liisi omapärane tämber toob kuulajani läbimõeldud laulusõnad, et igaüks saaks enda peas neist oma loo luua.

19:00 Piletimüügi algus
20:00 Laval on KAIBALD
21:30 Vaba jämm (liitu, kui soovid)

Sissepääs 5€ või “maksa palju jaksad”
Pärast majabändi lihtsalt “maksa palju jaksad”

Baar on avatud 16:00 – 01:00

Kui aga reedel peab siiski veel tööle minema ja neljapäeval ei taha pikaks välja jääda, siis tule meile külla reede õhtul ning alusta oma nädalavahetust vingelt noodilt! Sind ootab ees stiilipuhas õhtu koos Deep Purple & Rainbow parimate lugudega! Esitatuna oskuslike Soome muusikute poolt bändist PURPLE RISING.

16:00 Uksed,
20:00 Ürituse algus & piletimüük
22:30 Purple Rising I
23:30 Purple Rising II

Pilet 1H/KK 13€
Pilet hiljem 15€

Laupäeval on kõik aga lausa kohustatud meie juurde tulema, sest kevade laulab meile veelgi lähemale Singer Vinger!

Usu mind, sa ei taha seda maha magada. Kevad saab alguse just meie juurest!

16:00 Uksed
20:00 Piletimüük
22:30 Singer Vinger I
23:30 Singer Vinger II

Pilet 1. tunnil või kliendikaardiga 20€
Pilet hiljem 25€