fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Sel nädalavahetusel algavad kauaoodatud Coolbet Hokiliiga poolfinaalseeriad!

Lasime OHO TV hoki eksperdil ja kommentaatoril Mario Lindel teha mõlemast paarist kokkuvõtte:

HC Panter vs Tartu Välk
Need samad meeskonnad kohtusid poolfinaalis ka eelmine aasta. Siis oli Välk põhiturniiri võitjana Pantritest selgelt parem ning võitis seeria 2-0, enne kui Välk finaalis ka Kurbadsile tuule alla tegi. 
Tänavu lõpetas Välk põhiturniiri kolmandana ja Panter teisena. Põhiturniiri omavaheliste mängude seis jäi 3-1 tallinlaste kasuks, aga mängud olid alati tasavägised ja väga tulised. 
Poolfinaalseerias on koduväljakueelis Pantritel, aga soosikut sellest seeriast valida on raske. Panter mängis sel hooajal stabiilsemalt, kuid kohati suutis 13-kordne Eesti meister Välk näidata head mängu ja tõestati, et heal päeval saab Välk iga vastasega mängitud. 
Kui seeria võitjat on raske ennustada, siis üks asi on kindlasti teada. Mängud tulevad põnevad, draamat tuleb palju, rüselemisele keegi mängijatest ära ei ütle ja hokifänn saab võimsa elamuse.

HC Kurbads vs Narva PSK
Põhiturniiri ülikindel võitja HC Kurbads läheb kokku Narva PSK-ga ja ajalooliselt on need meeskonnad omavahel kohtunud 9 korda ning iga kord on võitjana väljunud Kurbads. Ka see hooaeg olid lätlased iga mäng selgelt paremad ja Narval oleks vaja imet, et Kurbadsi finaalikohta ohustada. 
Kuid narvalastel on kõik koostisosad ime sünnitamiseks olemas. Neil on väravas Daniil Seppenen, kes on see hooaeg väga hästi seisnud. Narval on noored ründestaarid Nikita Kirillov ja Maksim Burkov, kelle oskused teevad kõigile silmad ette. Lisaks tuleb seeria kolmandas mängus Narva jäähallis kahtlemata hullumeelne atmosfäär, mis võib panna lätlaste kuldse trio Livšīcs – Hartmanis – Jekimovs jalad värisema. 

Daamid ja härrad meil on tulemas playoff hoki – parim variant hokist, mis on üldse leiutatud.