fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

HK Kurbads alistas liidrite duellis teistkorda HC Panteri 6:2 ning jätkab punktigi kaotamata

Coolbet Hokiliiga liidrite duellis seljatas Riia HK Kurbads kodujääl teistkordselt liidrite duellis Tallinna HC Panteri, seekord tulemusega 6:2 (2:0, 1:2, 3:0) ning jätkab punktigi kaotamata.

HK Kurbads pääses kiiresti 2:0 juhtima ning ehkki viimase kolmandiku eel näitas tabloo lätlaste eduseisu 3:2, võttis kodumeeskond lõpuperioodil oma. HK Kurbadsi poolel skoorisid Martinš Vitolinš (1+1), Marcis Zembergs, Davids Livšics (2+1), Roberts Jekimovs ja Edgars Adamovičs (1+2). Rihards Ligis ja Toms Hartmanis andsid kaks väravasöötu. Pantrite poolel said käe valgeks Niklas Sildre ja Andrei Rozinko. HK Kurbadsi väravavaht Uldis Čalpa tõrjus 35 ning HC Panteri poolel Anatoli Sizov ja teda avakolmandikul asendanud Villem-Henrik Koitmaa kokku 30 vastaste pealeviset.

Coolbet Hokiliigas sai nelja viimase aasta meister Tartu Välk 494 kuuenda järjestikuse võidu, alistades Kohtla-Järvel HC Everesti 5:2 (3:0, 0:1, 2:1). Tartlaste väravad viskasid Harri Koll, Dmitri Kuznetsov, Maksim Turovski (2+0) ja Vassili Titarenko, Nikita Zantmans ja Oleksii Voitsekhivskyi andsid kaks tulemuslikku söötu. HC Everesti poolel olid täpsed Maksim Tsaltsev ja Mihhail Lupanov, mõlemale tabamusele tegie eltöö Mihail Sabirov. HC Everesti poolel tõrjus Dmitri Rovda 44 ning Välgu puurilukk Ervins Mustukovs 42 vastaste pealeviset.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 34 (17), HC Panter 29 (19), Tartu Välk 494 24 (20), Narva PSK 18 (18), HS Riga 13 (19), HC Everest 12 (17), SK Viru Sputnik 2 (18).

Sellel nädalavahetusel saabub Tartu Välgule külla liidermeeskond HK Kurbads, Astri Arenal mängitakse reede õhtul kell 19:00 ning laupäeval kell 13:00. Laupäeval kell 16:00 mängivad Kohtla-Järvel SK Viru Sputnik ja HC Panter ning pühapäeval kell 16:00 samuti Kohtla-Järvel HC Everest ja Narva PSK.