fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas alistas HC Grizzlyz HK Roosa Panteri 3:0 ja muutis medaliheitluse veelgi pingelisemaks

PAF Naiste Hokiliigas alistas HC Grizzlyz laupäeval Tondiraba jäähallis peetud pealinna klubide duellis HK Roosa Panteri 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) ning muutis medaliheitluse veelgi pingelisemaks.

HC Grizzlyze kasuks viskas kaks väravat Helen Mölder ja ühe Amalia Geller. Võitjate väravasuul tegi nullimängu kõik 13 pealeviset tõrjunud Helena Liive. Roosade Pantrite tagalat kaitsnud Jonna Moilanen tõrjus 19 litrit.

HC Grizzlyze treener Anton Gurtovoi: “Mängu algusest oli näha, et meie naiskond leidis oma mängu. Lõime kiire värava, mis andis meile psühholoogilise eelise vastase ees. Ründasime kogu aeg ega andnud vastasele võimalust pead püsti tõsta isegi siis kui meie naiskond sai mitmeid karistusi ning me ei andnud vastasele võimalust väravat tagasi lüüa. Suutsime igal kolmandikul värava lüüa, mis andsid meile 3:0 võidu kahekordse Eesti naiste hokiliiga võitja üle.  Väravas tegi suurepärase töö Helena Liive. Kõik meie mängijad andsid ennast täna 110 protsenti ja näitasid oma soovi vastast võita.”

HK Roosa Panteri treener Aleks Bõstrov: ” Kahjuks oli lõppskoor tänase mängupildi suhtes aus. Enda momendid jäid realiseerimata, vastane aga karistas meie tehtud vigade eest, millega endale ise asja keerukaks tegime. Siiski tileb tüdrukuid kiita viimase sekundini võitlemise eest. Vaatame murekohad üle, analüüsime, tegutseme. Töö jätkub.”

Tänase kaotusega muutus HK Roosa Panteri väljavaade kahe viimase aasta meistritiitlit kaitsta keerulisemaks, aga mitte võimatuks: selleks tuleb võita kõik kolm eelseisvat kohtumist ning seejuures Kohtla-Järve HC Everesti vähemalt kahe väravaga. Juhul kui HC Everest avastab oma järgmises mängus Tartu HK Säde, siis piisab neile HK Roosa Panteri vastu viigist.

Tallinna HC Wolferines pidi samuti Tondiraba jäähallis tunnistama Viljandi HK 6:1 (3:0, 2:0; 1:1) paremust. Viljandi naiskonna kasuks viskas Margaret Neering kaks ning Katerina Herma, Mari-Ly Vaher, Käbi-Triin Riig (1+1) ja Henriette Marie Porila ühe värava. HC Wolferinesi poolel oli täpne Marissa Reiter. HC Wolferinesi väravas alustas mängu alustanud Elizabete Vasiljeva Dilba 14 ning teisel kolmandikul tema asemel jääle tulnud Karola Vares 11 pealeviset. Viljandi HK poolel pidi Laura Puude sekkuma 12 korral.


HC Wolferinesi kapten Veronika Tiganik: “Seekord läks vastupidi – alustasime mängu kehvasti, kuid peale seda kui treenerid tegid mõned muudatused positsioonides, hakkas asi paremaks minema. Sooviksime näha kohtunike töös ning otsustes järjepidevust. Aga kokkuvõttes teeme trenni ja tööd edasi. Tõstaksin eraldi esile meie väravahti Karola Varest, kes tegi suurepärase mängu.”

Viljandi HK ründaja Henriette Porila: “Hea meel on võidu üle, kuid tänane sooritus oli alla võimete ja oskuste.”


PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 14 (8), HK Roosa Panter 10 (7), HC Grizzlyz 10 (8), Tartu HK Säde 8 (8), Viljandi HK 4 (7), HC Wolferines 0 (8).

Järgmisel neljapäeval, 26. jaanuaril algab Sofias neidude U18 MM-i II divisjoni B-grupi turniir, kus esmakordselt lööb kaasa Eesti koondis. Pääsupiigade vastasteks on Bulgaaria, Belgia, Island, Kasahstan ja Uus-Meremaa. 

PAF Naiste Hokiliigas jätkuvad mängud 4. veebruaril.