fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas alustasid aastat võidukalt HC Everest ja HC Grizzlyz

PAF Naiste Hokiliigas alustasid uut aastat võidukalt liider Kohtla-Järve HC Everest ja kolmandaks tõusnud Tallinna HC Grizzlyz.

Kohtla-Järve HC Everest sai Tondiraba jäähallis suure 13:1 (2:0, 5:0, 6:1) võidu Tallinna HC Wolferinesi üle. Ida-Virumaa naiskonna poolel tegid skoori Arina Benetis (2+0), Anna Dubkova (2+0), Aleksandra-Olga Seppar (3+1), Alina Semenyak (2+2), Jana Vinogradova, Estrit Aasma (1+2), Maria Disko ja Anna Fedjajeva (1+2). HC Wolferinesi auvärava viskas Kairiin Jõemets. HC Wolferinesi väravat kaitsnud Elizabete Vasiljeva Dilba (14) ja Karola Vares (17) tõrjusid kokku 31 ning Uljana Jeggi külaliste poolel 20 vastaste pealeviset.

“Mäng õnnestus, mistõttu tekkis võimalus anda noortele hokimängijatele rohkem mänguaega. Tahan tänada meie tüdrukuid, et nad mängisid esimesest minutist viimaseni. Kogu matš oli kontsentreeritud, tegevused viidi lõpule. Avaldan oma vastasele tänu, sest nad ei lõpetanud võitlust,” kommenteeris HC Everesti treener Anatoli Dubkov.

“Alustasime väga hästi ning hea tempoga, arvestades kui lühike meie pink täna oli. Kahjuks mängu keskel kadus võhm ära ning lasime mängu täiesti käest. Lõpuks jõudsime ennast kokku võtta ning mängisime lõpuni. Vastane oli väga tubli ning mäng väga kiire ja intensiivne,” leidis HC Wolferinesi kaitsja Veronika Tiganik.

Tallinna HC Grizzlyz alistas Tondiraba hallis peetud medalinõudlejate duellis Tartu HK Säde tulemusega 3:2 (1:0, 0:1, 2:1) ning tõusis tabelis kolmandaks. Võitjate kasuks skoorisid Janika Väliste, Marili Ärmand ja Christin Lauk-Gurtovoi, tartlannade mõlema värava autor oli Kirke Kalde. HC Grizzlyze väravavaht Helena Liive tegi kahjutuks 19 ning HK Säde puurilukk Triinu Tuvike 24 pealeviset.

“Jääle minnes tahtsid mõlemad võistkonnad mängu võita. Domineerisime mängu algusest peale, aga vastane ei olnud nõus alla andma ja tuli meile järele. Kõik kolmandikud olid tasavägised. Kolmandal kolmandikul tegi treener viisikute muudatuse, mängu lõpus saime värava ja võit jäi koju. Meie väravavaht Helena Liive tegi head tööd,” ütles HC Grizzlyze kapten Christin Lauk-Gurtovoi.

HK Säde väravavaht Triinu Tuvike: “Tasavägine mäng, kus pidi palju tööd tegema. Vastased kasutasid meie eksimused ära ja sinna meie võit läks.”

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 13 (7), HK Roosa Panter 8 (5), HC Grizzlyz 7 (6), Tartu HK Säde 6 (7), Viljandi HK 2 (5), HC Wolferines 0 (6).

Järgmisel laupäeval, 14. jaanuaril tulevad jääle kõik kuus naiskonda: kell 17:00 kohtuvad Viljandis Viljand Hokiklubi ja HK Roosa Panter, kell 18:40 Tondiraba jäähallis HC Wolferines ja HK Säde ning kell 20:30 samuti Tondiraba hallis HC Grizzlyz ja HC Everest.