fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad liider HK Kurbads ja Narva PSK

Coolbet Hokiliiga laupäevastes mängudes olid võidukad liider HK Kurbads ja Narva PSK.

Liidermeeskond Riia HK kurbads alistas Kohtla-Järvel kohaliku HC Everesti 10:2 (5:1, 3:1, 2:0) ning jätkab täiseduga liidrikohal. HC Everesti väravad viskasid Ruslan Logvinenko ja Maksim Tšaltsev. Külaliste kasuks skoorisid Rihards Kovalevskis, Roberts Jekimovs (1+3), Emils Ločmelis (1+1), Artjoms Necepurenko (1+1), Marcis Zembergs (1+4), Martinš Vitolinš, Rihards Ligis (1+1), Herberts Zeibots (1+1), Edgars Adamovičs (1+1) ja Martinš Špaks, Toms Hartmanis andis kolm väravaga lõppenud söötu. Dmitri Rovda tõrjus HC Everesti väravsuul 45 ning Arginto Milbergs lätlaste poolel 19 pealeviset.

Narva PSK sai kodujääl põnevas mängus 4:3 (0:1, 3:1, 1:1) võidu HS Riga üle ning tõusis tabelis vastastest mööda viiendale kohale. Piirilinna klubi poolel teenisid nii Jegor Nevzorov kui Kirill Iljin 2+1 resultatiivsuspunkti, Georgi Vassiljev tegi eeltöö kolmele väravale. Esimesele tabamusele andis söödu ka 49 vastaste pealeviset kahjutuks teinud puurivaht Daniil Seppenen. HS Riga väravad viskasid Dmitrijs Dilevka, Verners Fricbergs (1+1) ja Ričards Petersons, väravavaht Oskars Gusevs tõrjus 28 vastaste üritust.