fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Catherine Kõrtsmik

Foto: Catherine Kõrtsmik

Coolbet Hokiliigas olid võidukad HC Everest ja HC Panter

Coolbet Hokiliiga tänastes mängudes olid võidukad Kohtla-Järve HC Everest ja Tallinna HC Panter.

HC Everest alistas võõrsil Narva PSK 7:5 (3:1, 3:1, 1:3) ning tõusis tabelis narvalastest mööda. Narva PSK poolel oli resultatiivseimaks meheks kõigile viiele tabamusele eeltöö teinud Pavel Kulakov. Väravate eest hoolitsesid Andrei Aleksandrov, Georgi Vassiljev (1+1), Aleksandr Titov (1+1), Maksim Burkov (1+2) ja Max Välja. HC Everesti ridades olid täpsed Grigori Romanov (1+1), Yakov Naumov (2+0), Martin Novitski, Erik Salmin, Andrei Parshin ja Maksim Tsaltsev (1+3). Narva PSK väravas tegi Daniil Seppenen 20 ja Aleksandr Šustov 4 tõrjet. HC Everesti poolel sekkus Dmitri Rovda otsustavalt 38 puhul. 

Teisel kohal olev Tallinna HC Panter alistas Haabersti jäähallis tabeli viimase Kohtla-Järve SK Viru Sputniku tagajärjega 5:2 (3:2, 1:0, 1:0), 17-aastane ründaja Niklas Sildre tegi kübaratriki. Veel olid Pantrite poolel resultatiivsed Artur Fedoruk ja Vladislav Anufriyenka, Oleksii Lubnin ja Kevin Parras andsid kaks väravasöötu. SK Viru Sputniku heaks viskasid värava Allan Saar (1+1) ja Aleksandr Tihhomirov. Pantrite väravavaht Anatoli Sizov tõrjus 16 ning külaliste Sergei Andrejev 62 pealeviset.

Foto: Catherine Kõrtsmik

Pühapäeval kell 16:00 võõrustas HC Everest Kohtla-Järve jäähallis Tartu Välk 494 meeskonda.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 24 (12), HC Panter 21 (12), Tartu Välk 494 12 (11), HS Riga 9 (12), HC Everest 8 (9), Narva PSK 8 (11), SK Viru Sputnik 0 (11).