fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Mida tähendavad jõulud Sinu jaoks?

Täna algas aasta viimane kuu – detsember. Jõulud on lähenemas ning maapindki on juba mõnda aega valge püsinud. Jõuluootust võib lausa käega katsuda. Praegu on täpselt paras aeg selleks, et korra maha istuda ja mõelda, mis tähendust omavad jõulud Sinu jaoks?

Ilmselt on läbi aastate see tähendus muutunud. Väiksena tähendasid jõulud kingitusi ja palju head sööki, samuti ka koolivaheaega ehk kõik mis on lõbus ja hea. Ka “Üksinda kodus” filmid on heaks näiteks, mida jõulud võivad tähendada.

Kuid nagu ka antud filmides, muutub suuremaks saades tõenäoliselt aga tähendus veidikene sügavamaks. Jõulud, kui rahuaeg. Jõulud, kui õige hetk aja maha võtmiseks. Jõulud, kui lähedastega veetmise aeg. Jõulud ja tänutunne. “Üksinda kodus” Kevin ju lõpuks ka tahtis lihtsalt oma perega jõulude ajal aega veeta, kõik muu (kaasaarvatud kingitused) oli teisejärguline.

Maailmas on viimastel aastatel toimunud palju suuri muutusi, seda pigem negatiivses suunas. Seda enam on jõulud hea aeg näidata välja tänulikkust kõige selle vastu mis meil on, eelkõige oma lähedaste vastu.

Püsime terved, hoiame südamed ja toad soojas ning kallistame oma lähedasi!