fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad HC Panter, HS Riga ja HK Kurbads 

Coolbet Hokiliiga laupäevastes mängudes olid võidukad Tallinna HC Panter, HS Riga ja Riia HK Kurbads.

Tallinna HC Panter alistas võõrsil Narva PSK tulemusega 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) ning jätkab teisel kohal. Pantritele tõid võidu Kevin Parrase, Silver Kerna ja Jaanus Sorokini väravad, piirilinna meeskonna autabamuse sepistas Jegor Nevzorov. Narva PSK väravavaht Daniil Seppenen tõrjus mängu jooksul 56 ning HC Panteri puurilukk Anatoli Sizov 20 vastaste pealeviset. HC Panter on võitnud Narva PSK-d kõigis kolmes senipeetud Coolbet Hokiliiga põhiturniiri mängus.

Nelja viimase aasta meister Tartu Välk 494 pidi oma koduhallis Astri Arenal vastu võtma 5:7 (3:2, 1;2, 1:3) kaotuse HS Rigalt. Avakolmandiku tartlased võitsid, viimase perioodi eel näitas tabloo viigiseisu 4:4, ent siis pöörasid noored lätlased mängu enda kasuks. Tartlaste resultatiivsemad olid Oleksii Voitsekhivskyi (2+1) ja Vassili Titarenko (1+2), ühe värava viskasid Dmitri Kuznetsov ja Anatoli Jakovlev. HS Riga poolel tegid skoori Sandis Auzinš, Matiass Daniels Grinbergs, Verners Fricbergs, Raivis Strazdinš, Dmitrijs Dilevka, Aleksandr Zaprivoda ja Martinš Biezais. Tartu Välgu väravavahid Antons Naumovs (25) ja Juri Bahturin (7) tõrjusid mängu jooksul kokku 32 vastaste pealeviset. HS Riga väravasuul tegi Aksels Ozols kahjutuks 53 tartlaste üritust.

Coolbet Hokiliiga liider Riia HK Kurbads saavutas 11. järjestikuse võidu, alistades oma kodujääl seni punktita oleva Kohtla-Järve SK Viru Sputniku 5:2 (4:0, 1:1, 0:1).
Esimese kolmandikuga mängu saatuse otsustanud HK Kurbadsi kasuks viskas kaks väravat Julians Misjus ning ühe Rihards Ligis, Edgars Adamovičs ja Marcis Zembergs, Viru Sputniku poolel olid täpsed Allan Saar ja Nikita Tsõganov. Külaliste väravasuul tõrjus äsja Eesti koondises debüteerinud puurilukk Sergei Andrejev 60 kodumeeskonna pealeviset. HK Kurbadsi väravavaht Arginto Milbergs sekkus 19 korral.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 22 (11), HC Panter 19 (11), Tartu Välk 494 10 (10), HS Riga 9 (11), Narva PSK 8 (10), HC Everest 6 (8), SK Viru Sputnik 0 (9).

Täna kell 11:55 kohtuvad Riias uuesti HK Kurbads ja Viru Sputnik ning kell 15:30 Astri Arenal Tartu Välk 494 ja HS Riga.