fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

PAF Naiste Hokiliigas kohtuvad laupäeval Viljandi HK – HC Wolferines ning HK Roosa Panter – HK Säde

PAF Naiste Hokiliigas toimuvad laupäeval kaks kohtumist: kell 17:00 mängivad Viljandi jäähallis Viljandi Hokiklubi ja Tallinna HC Wolferines ning kell 18:30 Haabersti jäähallis Tallinna HK Roosa Panter ja Tartu HK Säde.

Nii Viljandi Hokiklubi kui HC Wolferinesi naised jahivad hooaja esimesi punkte, seni on mõlemal võistkonnal tabelis kaks kaotust. Seevastu HK Roosa Panter ja HK Säde peavad maha minifinaali kuna mängul on nii meistritiitli kui medalite jagunemise osas oluline kaal. Hetkel on HK Roosa Panter 6 (4) punktiga teine ning HK Säde 4 (4) punktiga kolmas.

HK Roosa Panter – HK Säde mängust teeb otseülekande OHO TV, kommenteerivad Christina Daous ja Indrek Petersoo.

PAF Naiste Hokiliiga tabeliseis: HC Everest 8 (4), HK Roosa Panter 6 (4), Tartu HK Säde, HC Grizzlyz 2 (3), Viljandi HK, HC Wolferines 0 (2).