fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas said uus liider HC Panter ja HC Everest suure võidu

Coolbet Hokiliiga tänastes mängudes said suured võidud liidriks tõusnud Tallinna HC Panter ja Kohtla-Järve HC Everest.

Tallinna HC Panter alistas Haabersti jäähallis HS Riga suurelt 10:1 (2:0, 5:1, 3:0) ning tõusis liidrikohale. Pantrite väravad viskasid Artur Fedoruk (2+2), Andrei Rozinko (1+1), Vladislav Anufriyenka (1+1), Kevin Parras (1+3), Paul Sillandi (2+0), Niklas Sildre (1+2), Nikita Borodajev ja Artjom Abeljanov. Saveli Novikov ja Ilja Babrušev andsid kaks resultatiivset söötu. HS Riga auvärava sepistas Rojs Alens Alups. HC Panteri väravavaht Anatoli Sizov tõrjus mängu jooksul 14 ning HS Riga puurilukk Oskars Gusevs 30 vastaste üritust.

HC Everest alistas Kohtla-Järve hokiderbis kohaliku rivaali SK Viru Sputniku suurelt 10:2 (3:0, 3:0, 4:2). Võitjate poolel hiilgas kuus resultatiivsuspunkti (3+3) kogunud Grigori Romanov, Andrei Parshin sai kirja 2+2. Veel olid täpsed Dmitri Repin (2+1), Maksim Tsaltsev, Ruslan Logvinenko (1+1) ja Andrei Bedniakov (1+1). SK Viru Sputniku leeris tegid skoori Anton Nekrassov ja Allan Saar. SK Viru Sputniku väravavaht Sergei Andreev tõrjus mängu jooksul 32 ning HC Everesti üleväljakolleeg Dmitri Rovda 29 vastaste pealeviset.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HC Panter, HK Kurbads 12 (6), Tartu Välk 494 8 (7), HS Riga 7 (10), HC Everest, Narva PSK 6 (6), SK Viru Sputnik 0 (6).

Järgmisel nädalavahetusel kohtuvad liidermeeskonnad HC Panter ja HK Kurbads kahel korral omavahel Haabersti jäähallis.