fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliiga tänastes mängudes olid võidukad Tartu Välk 494 ja HC Panter

Tiitlikaitsja Tartu Välk 494 alistas võõrsil Narva PSK 7:4 (4:0, 1:1, 2:3). Võitjate poolel tegi Vassili Titarenko 3+3. Tartlasted otsustasid mängu saatuse juba esimesel kolmandikul tänu Titareno kübaratrikile ja Anatoli Jakovlevi esimesele väravale, Mängu lõpuks kogus Titarenko kolm väravat ja kolm tulemuslikku söötu, Jakovlev viskas kaks väravat ning Martin Lavrov (1+1) ja Dmitri Kuznetsov ühe. Oleksii Voitsekhivskyi tegi eeltöö kolmele väravale. Narva PSK poolel tegid skoori Kirill Iljin (1+2), Aleksandr Titov (1+1), Georgi Vassiljev ja Jegor Nevzorov. Maksim Burkov andis kolm resultatiivset söötu. Narva PSK väravavaht Daniil Seppenen tõrjus mängu jooksul 40 ning Välgu puurilukk Andrei Bonch-Bruevich 43 vastaste pealeviset.

Tallinna HC Panter alistas Haabersti jäähallis HS Riga 7:1 (2:0. 2:1, 3:1). HC Panteri väravad viskasid Paul Sillandi (2+0), Saveli Novikov (3+0), Niklas Sildre (1+0) ja jaanus Sorokin (1+1), Oleksii Lubnin ja Marko Kettunen andsid kumbki kaks resultatiivset söötu. HS Riga auvärava eest hoolitses Verners Fricbergs. HC Panteri väravavahid Villem-Henrik Koitmaa ja Anatoli Sizov tõrjusid mängu jooksul 14 ning HS Riga üleväljakolleegid Oskars Gusevs ja Roberts Vitors kokku 29 vastate pealeviset.


Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 12 (6), HC Panter 10 (5), Välk 494 8 (7), HS Riga 7 (9), Narva PSK 6 (6), HC Everest 4 (6), SK Viru Sputnik 0 (5).