fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Coolbet Hokiliigas olid võidukad HK Kurbads, HC Panter ja HC Everest

Coolbet Hokiliiga tänastes mängudes olid võidukad Riia HK Kurbads, Tallinna HC Panter ja Kohtla-Järve HC Everest.

Läti klubide omavahelises mõõduvõtmises alistas Riia HK Kurbads võõrsil HS Riga 5:0 (1:0, 1:0, 3:0) ning jätkab täiseduga tabeli eesotsas. HK Kurbadsi kasuks viskasid kaks väravat Martinš Vitolinš ja Davids Livšics ning ühe Roberts Binde (1+1). Roberts Jekimovs, Rihards Ligis ja Emils Ginters teenisid kõik kaks söödupunkti. HS Riga väravavaht Aksels Ozols tõrjus mängu jooksul 42 ning nullimängu teinud HK Kurbadsi puurilukk Arginto Milbergs 29 vastaste pealeviset.

Tiitlikaitsja Tartu Välk 494 kaotas oma kodujääl Astri Arenal Kohtla-Järve HC Everestile tulemusega 4:5 (1:2, 1:1, 2:1, 0:1). Tartlaste poolel tegid skoori Oleksii Voitsekhivskyi, Aleksejs Širokovs (1+1), Harri Koll ja Maksim Turovski. Võitjate väravad viskasid Aleksandr Smetanin (1+2), Andrei Parshin, Nikita Pecheritsyn (1+1), Maksim Tsaltsev (1+1) ja lisaajal võidutabamuse sepistanud Erik Salmin. Välgu väravavaht Antons Naumovs tõrjus mängu jooksul 20 ning HC Everesti kollkipper Dmitri Rovda 42 vastaste pealeviset.

Tallinna HC Panter alistas Haabersti jäähallis peetud kodumängus Narva PSK 8:2 (1:0, 2:2, 5:0) ning jätkab samuti täiseduga. Pantritele kindlustas suure võidu võimas kolmas kolmandik. Võitjate väravad viskasid Oleksii Lubnin (2+1), Niklas Sildre (1+2), Kevin Parras (1+3), Saveli Novikov, Paul Sillandi (2+1) ja Andrei Rozinko. Ilja Babrušev andis kolm resultatiivset söötu. Piirilinna meeskonna poolel tegid skoori Kirill Iljin (1+1) ja Max Välja, mõlemale väravale tegi eeltöö Maksim Burkov. Pantrite väravavaht Villem-Henrik Koitmaa tõrjus 24 ning Narva PSK tagalat kaitsnud Daniil Seppenen 35 vastaste pealeviset.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HK Kurbads 10 (5), HC Panter 8 (4), Narva PSK 6 (5), HS Riga 6 (7), HC Everest 4 (6), Välk 494 3 (5), SK Viru Sputnik 0 (4).

Pühapäeval kell 16:30 kohtuvad Astri Arenal Tartu Välk 494 ja Kohta-Järve SK Viru Sputnik ning esmaspäeval kell 19:10 Riias HS Riga ja HK Kurbads.