fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Varjupaikade MTÜ aastapreemia pälvis Tiina Randjärv

Varjupaikade MTÜ annab igal aastal, 4. oktoobril, rahvusvahelise loomakaitsepäeva puhul üle Elmo nime kandva preemia. Elmo on söakuse preemia silmapaistvale ja loomasõbralikule ametiisikule, kellega Varjupaikade MTÜ-l on olnud õnn viimase aasta jooksul koostööd teha. Sel korral pälvis aastapreemia loomade heaolu eest seisev Võru Linnavalitsuse keskkonna- ja järelvalvespetsialist Tiina Randjärv.  

Varjupaikade MTÜ juhatuse liikme Merike Tormi sõnul ei olnud Elmo preemia saajat raske leida. “Näeme seda oma igapäevatöös, kui oluline on tugev ja operatiivne koostöö erinevate asutuste vahel. Tänu koostööle saame alati efektiivsemalt loomi aidata. Koostöö Tiinaga on märkimisväärselt aidanud hätta sattunud loomi,” selgitas Merike Torm.

Varjupaikade MTÜ töötajatel, kes Tiinaga igapäevaselt kokku puutuvad, jätkub preemia laureaadi kohta vaid positiivseid sõnu. “Oleme temaga pikalt koostööd teinud ja ta toetab meid alati. Ta on sõbralik, abivalmis ning tema jaoks on esikohal loomade heaolu, mitte mingi rahaline väärtus. Tore on näha, kui ametnik on niivõrd osavõtlik ja teeb kõik selleks, et loomi aidata,” sõnas Varjupaikade MTÜ Võru loomade varjupaiga juhataja Relika Rehemets.

Elmo preemia sündis 2013. aastal. Tegu on söakuse preemiaga silmapaistvale ametiisikule, kellega Varjupaikade MTÜ-l on olnud õnn viimase aasta jooksul koostööd teha. Preemiaks on Kristi Markovi šarž tunnustuse saajast. Preemia nimetus Elmo on tulnud sündmusest, mille käigus püüdsid Varjupaikade MTÜ Valga varjupaiga töötajad vana vangla territooriumilt kinni hooletusse jäetud koerakarja. Elmo oli üks neist kahekümne neljast, kes paistis silma oma erakordse vapruse, kuid sõbraliku ja elurõõmsa suhtumisega kõigisse ja kõigesse.

Elmo preemia laureaadid:

2013 Valgamaa veterinaarkeskuse juhataja Urve Laidvee

2014 Türi valla keskkonnaspetsialist Ott Vilusaar

2015 Rapla politseiametnikud Erik Jõesaar, Arto Durejko ning Alar Smirnov

2016 Tallinna Keskkonnaameti juhataja Relo Ligi

2017 Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhtivuurija Kaire Konts

2018 Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid

2019 Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti hooldusosakonna peaspetsialist Hellika Landsmann

2020 Veterinaar- ja Toiduameti loomatervise ja -heaolu osakonna loomakaitse juhtivspetsialist Ainike Nõmmisto

2021 Põllumajandus- ja Toiduameti peaspetsialist Tiina Kukk

Rohkem infot Elmo preemia kohta: https://varjupaik.ee/varjupaikade-mtu/elmo

Foto 1 – pildil Võru linnapea Anti Allas, Tiina Randjärv ja Varjupaikade MTÜ juhatuse liige Merike Torm

Foto 2 – pildil Merike Torm ja Tiina Randjärv