fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Imre Pühvel

Foto: Imre Pühvel

Coolbet Hokiliigas olid võõrsil võidukad HC Panter ja HS Riga

Coolbet Hokiliigas olid tänastes mängudes võidukad võõrsil mänginud meeskonnad HC Panter ja HS Riga.

Coolbet Hokiliiga tiitlikaitsja Tartu Välk 494 alustas uut hooaega Astri Arenal karistusvisete seerias saadud 3:4 (0:0, 0:0, 3:3, 0:1) kaotusega liidermeeskonnale HS Rigale. Kahe väravateta lõppenud avakolmandiku järel pääsesid tiitlikaitsjad kohtumist 3:2 juhtima, HS Riga viigistas seisu 47 sekundit enne normaalaja lõppu. Bullitite seerias viskas lätlaste vüiduvärava Glebs Gavrilovs. Tartu Välk 494 kasuks viskasid värava Vassili Titarenko (1+1), Dmitri Kuznetsov ja Oleksii Voitsekhivskyi (1+1), HS Riga leeris olid täpsed Sandis Auzinš (1+1), Rauls Kapura, Dmitrijs Dilevka (1+1) ja võiduvärava autor Gavrilovs. Tartu Välk 494 väravavaht Andrey Bonch-Bruevich tõrjus mängu jooksul 26 ning HS Riga Aksels Ozols 32 vastaste pealeviset.

Tallinna HC Panter alistas Kohtla-Järvel sealse HC Everesti tulemusega 6:2 (0:0, 1:0, 5:2). Pantrite kasuks viskasid kaks väravat Artur Fedoruk (2+0) ja Saveli Novikov (2+2) ning ühe Paul Sillandi ja Niklas Sildre. Marko Kettunen andis kolm ja Andrei Rozinko kaks tulemuslikku söötu. Kodumeeskonna poolel olid täpsed Deniss Antonov ja Grigori Romanov. HC Everesti väravavaht Dmitri Rovda tõrjus mängu jooksul 32 ning HC Panteri puurilukk Anatoli Sizov 18 vastaste pealeviset.

Foto: Catherine Kõrtsmik

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HS Riga 6 (3), HC Panter 4 (2), HC Everest 2 (3), Välk 494 1 (1), Narva PSK 0 (1), Viru Sputnik 0 (2), HK Kurbads 0 (0).