fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Välk494

Foto: Välk494

Coolbet Hokiliigas olid võidukad Tartu Välk 494 ja Narva PSK

Coolbet Hokiliigas alistas tiitlikaitsja Tartu Välk 494 pühapäeval kodujääl HS Riga 6:2 ning Narva PSK võõrsil Kohtla-Järve SK Viru Sputniku 5:3. Välgu poolel tegi kübaratriki Vassili Titarenko, Narva PSK särgis hiilgas kõikide väravate sünnis osalenud 16-aastane ründaja Maksim Burkov (1+4).

Nelja viimase hooaja Eesti meister Tartu Välk 494 alistas Astri Arenal Coolbet Hokiliiga liidri HS Riga kindlalt 6:2 (2:1, 1:0, 3:1), heastades sellega eile karistusvisete seerias saadud kaotuse. Bübaratriki tegi Vassili Titarenko, kaks väravat viskas Oleksii Voitsekhivskyi (2+1) ja ühe Otar Sakhokia. HS Riga tabamuste eest hoolitsesid Rauls Kapura ja Dmitrijs Dilevka.

Narva PSK alistas Kohtla-Järvel kohaliku SK Viru Sputniku tulemusega 5:3 (2:1, 1:2, 2:0) ning avas hooaja punktiarve. Kõikides võitjate väravates oli osaline 1+4 punkti kogunud 16-aastane ründaja Maksim Burkov. Tema kõrval tegid Narva PSK meeskonnas silmapaistva esituse kaks väravat visanud Kirill Iljin (2+0) ja Nikita Kirillov (2+2). Meeskonna väravavaht Daniil Seppenen tõrjus 39 kodumeeskonna pealeviset. SK Viru Sputniku tabamuste autorid olid Maksim Urlihh, Arseni Belov ja Ivan Omelchuk. Väravavaht Sergei Andreev sekkus mängu käiku 51 korral.

Foto: Catherine Kõrtsmik


Maksim Burkov on kahes senipeetud mängus visanud kolm väravat ja andnud viis tulemuslikku söötu.

Coolbet Hokiliiga tabeliseis: HS Riga 6 (4), HC Panter 4 (2), Välk 494 3 (2), Narva PSK 2 (2), HC Everest 2 (3), Viru Sputnik 0 (3), HK Kurbads 0 (0).