fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Autor: Catherine Kõrtsmik

Autor: Catherine Kõrtsmik

Eesti Jäähokiliit allkirjastas IIHF-i Kongressil nelja-aastased lepingud U20 ja U18 noortekoondiste sõprusturniiride korraldamiseks

Eesti Jäähokiliidu juhatuse esimees Rauno parras allkirjastas Belekis toimuval IIHF-i Kongressil nelja-aastased koostöölepingud U20 ja U18 noortekoondiste sõprusturniiride korraldamiseks.

Eesti, Leedu, Rumeenia ja Poola jäähokiliidud allkirjastasid lepingu, mille kohaselt toimub igal hooajal U20 noortekoondiste sõprusturniir IIHF-i detsembri koondisepausi ajal. Igal hooajal korraldab turniiri üks neljast riigist, Eestis toimub U20 koondiste sõprusturniir hooajal 2023/2024.

Eesti, Leedu, Ungari ja Poola jäähokiliidud allkirjastasid lepingu, mille kohaselt toimub igal hooajal U18 noortekoondiste sõprusturniir IIHF-i veebruari koondisepausi ajal. Igal hooajal korraldab turniiri üks neljast riigist, Eestis toimub U18 koondiste sõprusturniir hooajal 2025/2026.