fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Tartu Välk 494 lõpetas IIHF Continental Cupi turniiri Sofias 8:0 võiduga Islandi meisterklubi üle

Tartu Välk 494 lõpetas Sofias peetud IIHF Continental Cupi A-alagrupi turniiri 8:0 (1:0, 2:0, 5:0) võiduga Islandi meistri Skautafelag Akureyrari üle ning sai kokkuvõttes teise koha, ent ei pääsenud järgmisesse ringi.

Tartlaste väravad viskasid Maksim Turovski, Olev Kork (1+1), Otar Sakhokia, Harri Koll (2+1), Dmitri Kuznetsov, Nikita Zantmans (1+1) ja Anatoli Jakovlev. Väravavahid Andrey Bonch-Bruevich ja Vitali Belov tõrjusid kahe peale kõik 24 islandlaste pealeviset, Välk 494 kostitas Skautafelag Akureyrari tagalat 30 üritusega.

Viimase päeva esimeses mängus alistas Horvaatia meister KHL Sisak Bulgaaria meistri NSA Sofia ning kindlustas seeläbi pääsu C-alagrupi turniirile, mis peetakse 14.- 16. oktoobril Prantsusmaal.

Lõplik tabeliseis: KHL Sisak 9, Tartu Välk 494 6, Skautafelag Akureyrar 2, NSA Sofia 1.