fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Autor: Imre Pühvel

Autor: Imre Pühvel

Tartu Astri Arenal toimus Eesti Hoki hooaja avaüritus, Coolbet Hokiliiga stardib laupäeval

Neljapäeva pärastlõunal toimus Tartu Lõunakeskuse Astri Arenal Eesti Hoki uue hooaja avaüritus, mille käigus tutvustati nii Coolbet Hokiliigas kui PAF Naiste Hokiliigas osalevaid klubisid.

Coolbet Hokiliigas löövad algaval hooajal kaasa seitse klubi: nelja viimase aasta meister Tartu Välk 494, Tallinna HC Panter, Kohtla-Järve HC Everest ja SK Viru Sputnik, Narva PSK ning Läti meeskonnad Riia HK Kurbads ja HS Riga. Põhiturniiril mängitakse neli ringi, neli parimat klubi jätkavad kevadel sõelmängudes. Nii poolfinaalides kui finaalseerias mängitakse kolme võiduni.

Coolbet Hokiliiga avamängus kohtuvad laupäeval kell 16:00 Kohtla-Järve jäähallis SK Viru Sputnik ja liiga uustulnuk HS Riga. Pühapäeval samal ajal mängivad Kohtla-Järvel HC Everest ja HS Riga. Mängude ajakava, tulemused ja meeskondade koosseisud on saadaval leheküljel https://ehis.eestihoki.ee/season/115/

PAF Naiste Hokiliigas osalevad kahe eelmise hooaja parim Tallinna HK Roosa Panter, Tallinna HC Grizzlyz, Kohtla-Järve HC Everest, Tartu Hokiklubi Säde, Viljandi Hokiklubi ja Tallinna HC Wolferines. Eesti meister selgitatakse kaheringilise põhiturniiri tulemuste alusel, millele järgnevad kevadel Eesti karikavõistluste mängud.

PAF Naiste Hokiliiga hooaja avamängus kohtuvad laupäeval, 24. septembril kell 17:40 Haabersti jäähalli B-hallis kevadised finalistid HK Roosa Panter ja HC Grizzlyz. Mängude ajakava, tulemused ja naiskondkade koosseisu on leitavad leheküljelt https://ehis.eestihoki.ee/season/116/

Coolbet Hokiliiga ja PAF Naiste Hokiliiga mängudest vahendab uuel hooajal otseülekandeid OHO TV (www.oho.ee). OHO TV portaalis on võimalik ka hooaja avaüritust järele vaadata.

Fotogalerii hooaja avaüritusest on leitav leheküljelt https://1drv.ms/u/s!Aq_uP0KUW_hHgcJsPy4SJ6xr6Qm3wQ?e=KqSGmJ

Fotode autor on Imre Pühvel, piltide kasutamisel on nõutav viide autorile.