fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Mis on veebipõhine makselahendus ja kuidas seda kasutada?

Veebipõhine makselahendus on kliendile ülimalt mugav ja lihtne keskkond või platvorm maksete vahendamiseks, mille kasutamise korral saad sa otse oma pangakontolt kande teha soovitud keskkonda, kas siis meelelahutuseks või millegi ostmiseks. Tänapäevades maksete vahendajad on selle süsteemi nii turvaliseks ja lihtsaks teinud, et selle pärast ei pea klient ise üldse muretsema, lihtsalt logi valitud platvormi sisse ja tee oma kandeid kuhu soovid.

Klientidel on erinevates pankades olemas enda eraldi pangalingid või makselingid, mida ettevõtted, sealhulgas ka meelelahutuskeskkonnad, saavad oma portaaliga siduda. See loob aga võimaluse millest sündisid nö kontovabad meelelahutuskeskkonnad, Soomepäraselt kasino ilman rekisteröintiä, ehk sa ei pea ise omale kontot looma, mingite dokumentidega tegelema ega kinnitusi ootama – tee lihtsalt platvormi vahendusel oma esimene sissemakse ja valitud keskkond saab ise turvaliselt kätte kogu info mida nad vajavad selleks, et sulle ise see konto luua. Edaspidi logid lihtsalt kas pangalingi või oma andmete abil sisse.

Erinevad veebipõhised makselahendused ehk vahendamise platvormid aitavad mängijatel online keskkondades makseid teostada otse pangakontolt ja seda väga kiiresti. Seal ei ole reeglina väga vahet, millise Eesti pangaga täpsemalt tegemist on, maksete vahendamise platvormid toimivad kõigi Eesti suurimate pankade kontodega ehk makseplatvormid on nimelt just vahelüliks, mis on vajalikud internetis olevatele firmadele kuna nad annavad neile võimaluse pakkuda oma klientidele maksevõimalusi maksimaalselt erinevatest pankadest ilma sellega endale täiendava kohustuse tegemist..

Kuidas luua kontovabas keskkonnas konto?

Lisaks lihtsale ja kiirele maksete teenuse pakkumisele on väga mitmetes Eesti meelelahutusportaalides võimalik tänaseks juba ka ernevate veebipõhiste makselahenduste kaudu ka konto luua. Selliseid portaale kus see võimalik on nimetatakse kontovabadeks keskkondadeks, kuna esimese makse tegemisel luuakse sulle konto automaatselt nii, et sa ise ei pea üldse endale eraldi kontot looma ega registreerima. Enamik maksete vahendajaid teeb aktiivselt koostööd kõikide Eesti suuremate pankadega (näiteks SEB, LHV , Swedbank). Kui sinu konto on aga mõnes teises pangas, näiteks välismaises pangas, siis ei pruugi nende kaudu sissemakse tegemine kahjuks võimalik olla kuna tegemist ei ole e-rahakotiga vaid maksete vahendamise platvormiga. Kontovabade portaalide suur eelis on see, et sina kui klient ei pea registreerimise peale isegi mitte mõtlema vaid antud lahendused teevad ja toimetavad vahendajana niivõrd edukalt, et sa ei saa arugi ja konto on tehtud!

Kuidas veebipõhiste makselahenduste abil portaalist oma raha välja võtta?

Alati tundub kuidagi lihtsam oma raha kuhugi sisse panna ja seal valitud keskkonnas seda kasutada. Küll aga on tänapäeval väga populaarne kasutada ka selliseid saite ja keskkondi kus raha kas ajutiselt hoitakse või kasvatatakse või otsustatakse lihtsalt, et see eesmärk milleks raha sisse sai makstud ei ole enam asjakohane ning soovitakse oma raha lihtsalt välja võtta. Mida aga sellises olukorras teha ja kuidas sellisel meetodil sisse kantud raha ka välja tagasi võtta? Selleks tuleb leida vastav koht, kas siis kassa või väljamaksete all, ning valida summa mida soovite välja võtta. Reeglina saad selle järel summa lihtsalt sama makselahendusega enda panka tagasi kanda kuigi sellises olukorras võivad esineda ka lisanõuded. Näiteks võimaldavad enamik kohti välja kandmisi vaid sama lahenduse abil ja ainult sellele kontole, kust raha ka sisse on pandud. Lisaks võivad erinevates keskkondades olla ka erinevad nõuded ja tingimused sellisteks toiminguteks, näiteks ei pruugi kas maksed kontole tagasi üldse võimalikud olla või lisanduvad sellele sellises olukorras mingid lisatasud saidi enda poolt. Igal juhul tasub kas end enne tingimustega kurssi viia või antud saidi klienditeeninduse poole pöörduda ning üle küsida, kuidas see väljamaksete tegemine konkreetselt nende lehel käib ja mida selleks tegema pead.

Kas kontovaba keskkonna puhul lisandub mulle ka mingeid lisatasusid?

Veebipõhised makselahendused ei võta reeglina eraldi maksete tegemise eest kliendilt veel mingeid lisatasusid või kulude katmiseks tasusid – neil on juba otse pankade jakaupmeestega omad kokkulepped paigas mis nende kulud katavad ja seega puudub vajadus sinult kui kliendilt raha veel täiendavat ära võtta.