fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Fudy

Linna saabus uus toidu kohaletoomise teenus – haara pakkumisest kinni!

Wolt ja Bolt Foodi kõrval on Tallinna turule tulnud uus toidu kohaletoomise teenus Fudy. Eesti omanduses olev ettevõte on asunud toidutransporditeenustele väljakutset esitama.

Kodulehte sirvides ei jää arusaamatuks, millise suhtumisega teenus linna on jõudnud – räägime revolutsioonilisest teenusest toidu kohaletoimetamise teenusele. Kuna aga rakendus on turule tulnud alles hiljuti, siis kõiki sealseid funktsioone veel kasutada ei saa. Rakendus ütleb, et peagi on tulemas “Fudy Court”, mis võimaldab tellida sama kulleriga paljudest erinevatest restoranidest. Eks ole näha, kuidas see praktikas toimima hakkab ja kas näiteks makset saab edaspidi jagada mitme erineva kasutaja vahel. Infot on veel suhteliselt vähe, kuid ettevõtte eesmärkidest ja tulevikust saab lugeda näiteks ettevõtte blogist. Jälgime olukorda ja värskendame seda artiklit, kui saame rohkem teada! Ootame tõesti huviga, kas ettevõte edestab nii väikesel turul kahte tugevat konkurenti.

Nüüd aga tasub uut teenust katsetada, sest avamise puhul on neil pakkumine. Kolme kilomeetri raadiuses tellitud toit tuuakse kohale tasuta. Pakkumise kestuse kohta pole aga veel infot saanud, seega tasub proovida kohe, et pakkumisest mitte ilma jääda!