fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Sel pühapäeval, 1. mail, avab Tallinna Botaanikaaed oma suvehooaja politseiorkestri saatel, et tähistada mitut olulist sündmust. Üheks neist on pidulik roosiannetus, mille teeb Briti saatkond Inglismaa kuninganna Elizabeth II auks tema troonijuubeli tähistamiseks.

Kuningannale pühendatud annetusega lükkab botaanikaaed käima annetuskampaania “Oma roos Tallinna Botaanikaaias”. Kampaania eesmärk on võimaldada taimesõpradel kaasa lüüa Tallinna Botaanikaaia rosaariumi uuendustes ja toetada taimede soetamist.

Lisaks annetuse üleandmisele ja kampaania väljakuulutamisele, tähistatakse 1. mail ka botaanikaaia paraadtrepi valmimist. Oma suvehooaja esimese avaliku kontserdi annab uuel trepil Tallinna politseiorkester.

Taimesõpradel on võimalik osaleda nii eesti- kui ka venekeelsetel ekskursioonidel. Botaanikaaia lastehommikul saab kevadlilli tundma õppida mängulises võtmes ning osaleda kevadlillede voltimise töötoas. Ekskursioonid algavad peaväravas, välikassa juures. Konverentsisaalis esitleb Briti saatkond filmi Salaaed (2020).

01.05 päevakava:

Kell 11.00-13.00 lastehommik ja kevadlillede voltimise töötuba õppeklassis

Kell 11.50 Tallinna politseiorkester paraadtrepil

Kell 12.00 annetuse üleandmine

Kell 12.15 Tallinna politseiorkester paraadtrepil

Kell 12.00 ekskursioon avamaal (eesti keeles)

Kell 14.00 film “Salaaed” konverentsisaalis

Kell 14.00 ekskursioon avamaal (vene keeles)

Kell 15.00 ekskursioon avamaal (eesti keeles)

Alates 1. maist on Tallinna Botaanikaaed avatud iga päev kell 10.00-19.00. Botaanikaaia sissepääsupilet suvehooaajal on 6 eurot, sooduspilet 3 eurot.