fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Naiste Hokiliigas selguvad laupäeval finaalipääsejad

Naiste Hokiliigas peetakse laupäeval poolfinaale:  omavahel lähevad vastamisi Tallinna HK Roosa Panter I – Tartu HK Säde ja Kohtla-Järve HC Everest – Tallinna HC Grizzlyz. HC Everest ja HC Grizzlyz mängivad kell 12:00 Kohtla-Järve jäähallis ning HK Roosa Panter I ja HK Säde kell 19:20 Haabersti jäähallis. 

Kordusmäng 5.- 6. kohale Tallinna HC Wolferinesi ja Viljandi HK Fellin Fuuriate vahel peetakse laupäeval kell 17:40 Haabersti jäähallis. 5. ja 6. koha omanikud selgitatakse välja kahe mängu üldskooriga, avakohtumise võitis HK Fellin Fuuriad tulemusega 8:2.

Pronksimäng poolfinaalis kaotanud naiskondade vahel toimub laupäeval, 23. aprillil kell 17:00 Tartu Astri Arenal. 

Naiste Hokiliiga tänavuse hooaja võitja selgub laupäeval, 30. aprillil kell 18:30 Haabersti jäähallis peetavas finaalkohtumises.