fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Naiste Hokiliigas ootavad ees esineliku klubide omavahelised duellid

Naiste Hokiliigas ootavad nädalavahetusel ees esineliku võistkondade omavahelised duellid, samuti lähevad vastakuti tabeli viies ja kuues.

Laupäeval, 12. märtsil kell 14:00 kohtuvad Viljandi jäähallis tabeli teine Kohtla-Järve HC Everest ja kolmas Tallinna HC Grizzlyz. Tabelijuht Tallinna HK Roosa Panter I võõrustab kell 19:10 Haabersti jäähalli B-hallis algavas mängus neljandal kohal olevat Tartu HK Sädet.

Pühapäeval, 13. märtsil kell 17:00 lähevad Tondiraba jäähallis vastamisi Tallinna HC Wolferines ja Viljandi HK Fellin Fuuriad, kes paiknevad hetkel vastavalt kuuendal ja viiendal tabelireal.

Naiste Hokiliiga tabeliseis: HK Roosa Panter I 16 (8), HC Grizzlyz 12 (9), HC Everest 12 (8), HK Säde 12 (10), HK Fellin Fuuriad 4 (10), HC Wolferines 4 (9), HK Roosa Panter II 0 (6, mängis kaasa esimese ringi).