fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Rene Aadusoo

Foto: Rene Aadusoo

Naiste Hokiliigas olid laupäeval võidukad HK Roosa Panter I ja HC Grizzlyz

Naiste Hokiliigas olid laupäevastes mängudes võidukad Tallinna klubid HK Roosa Panter I ja HC Grizzlyz.

Täiseduga jätkav liider HK Roosa Panter I teenis hooaja kaheksanda võidu, alistades Haabersti jäähallis peetud mängus Viljandi HK Fuuriad kindlalt 7:0 (4:0, 2:0, 1:0). Roosade Pantrite kasuks viskasid kaks väravad Diana Kaareste (2+2) ja Anastasia Tomjuk ning ühe Evelyn Roosileht (1+1), Kaire Leet ja Edith Pärnik.

HC Grizzlyz alistas Tondiraba jäähallis IIHF-i Global Girls Game mängude sarja kuulunud kohtumises HC Wolferinesi tulemusega 7:2 (3:1, 2:1, 2:0).

Võitjate poolel hiilgas kübaratrikiga Christin Lauk. Ühe värava viskasid Marili Ärmand (2+1), Amalia Geller (1+1), Emilia Koger (1+2) ja Kadi Ross (1+1). HC Wolferinesi mõlema tabamuse eest hoolitses Kyle Hartwell.

HC Wolferinesi väravavaht Elizabete Vasiljeva-Dilda tõrjus mängu jooksul 24 ning HC Grizzlyze Sofia Salamatina 11 vastaste pealeviset. HC Wolferinesi ehk Team Blue parimaks mängijaks nimetati Kyle Hartwell ning HC Grizzlyze ehk Team White poolel Marili Ärmand.

“Mäng oli võrdne, meil oli palju võimalusi, aga kahjuks ei realiseerinud neid kõiki. Õppisime mängust palju ja saime vajalikke kogemusi, võtame õppetunnid järgmisesse mängu kaasa,” ütles HC Wolferinesi kapten Veronika Tiganik.

“Mängu alguses oli tunda, et vastane tuli jääle meie viimasest mängust saadud emotsiooniga. See muutis tänase mängu raskeks. Andsime endast kõik ja võitlesime võiduka lõpuni,” sõnas HC Grizzlyze kapten Christin Lauk.

Global Girls Game mängude sarja raames peetakse käesoleval nädalavahetusel kokku 37 kohtumist neljal erinevalt kontinendil. Litter pandi jääle Eesti aja järgi neljapäeva varahommikul Singapuris, laupäeval toimus esimene kohtumine Uus-Meremaal, seejärel peetakse naiste hokilahingud nii Aasias kui Euroopas kuni viimase mänguni pühapäeva õhtul Kanadas. Ettevõtmise eesmärgiks on tutvustada ja populariseerida naiste ja tüdrukute jäähokit kogu maailmas.

Lisainfo: https://www.iihf.com/en/static/32322/global_girls_game_2021_2022 

Naiste Hokiliiga tabeliseis: HK Roosa Panter I 16 (8), HC Grizzlyz 12 (9), HC Everest 12 (8), HK Säde 12 (10), HK Fellin Fuuriad 4 (10), HC Wolferines 4 (9), HK Roosa Panter II 0 (6).