fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kaheksa moenippi talveriiete kandmiseks

Talvine riietus ja mood ei käi alati käsikäes. Külmakahjustuse korral jääb elegants sageli alla soojusele ja praktilisusele. Sellegipoolest pole stiilne kleit võimatu ka talvel. Verie loetles kaheksa moenippi, mis aitavad talveriietust stiilseks muuta.

Kihista oma riietus

Kihiline riietus on meile tuttav. See aitab soojas püsida ka tugevate pakastega, kuid seda saab kasutada ka stiilse trikina. Selle kõige suurema polsterdatud jope selga tõmbamise asemel proovige panna mitu õhemat rõivast kihiti. Näiteks tepitud vest ja stiilne mantel on nagu soojendav tepitud jope, kuid kooslus näeb välja peenem.

Eemalda elekter

Elektrilised kampsunid on kindlasti kõigile tuttav peavalu. Talvistes külmades ja kuivades tingimustes kipuvad eriti villataolised materjalid elektriseeruma. Kampsunite taltsutamiseks on neid väga lihtne trummelkuivati vastu hõõruda.

Voldi kudumid

Riputamine on lihtne viis riideid korras hoida, kuid kampsunidele see ei meeldi. Gravitatsioon võib aja jooksul kudumit venitada ja selle kuju muuta. Väljaveninud kudumite vältimiseks asetage need korralikult oma riidekapi riiulile.

Eelista alusriideid

Nagu mainitud, on kihilisus talvel kõige A ja O. Õhuke aluskate soojendab sind teksade ja kampsuni all, ilma et see mõjutaks su välimust. Teisalt võib riietust täiendada ka liibuv alussärk või paksud sukkpüksid. Proovi näiteks kleidiga värvilisi talvesokke!

Külmuta sukkpükse

Külmad riided ei pruugi talvel ahvatlevalt kõlada, kuid enne kasutamist tuleks uus paar sokke sügavkülma visata. Külmutamine tugevdab sukkpükste kiude ja takistab rebendite teket. Ära muretsege, sukkpükstel tuleks lasta enne jalga panemist toatemperatuuril sulada.

Kasuta salli mitmekülgsust

Mis võiks olla imelisem talveriietus kui plüüsist sall. Hea sall on mitmekülgne ja aitab täiendada iga välimust. Suur sall on nagu rõivakiht omaette ja seda saab olenevalt sündmusest erinevalt kanda. Moeteadlik inimene võib jätta salli kleidi kohale lahtiselt rippuma ja keerata selle ümber kitsa vöö.

Kasuta topeltsilmust

Vööga jakid on selle talve absoluutne hitt, kuid rihmad kipuvad kaduma. Kui vöö ei ole seotud, võib see märkamatult tänavale kukkuda või garderoobi ununeda. Et vöö paigast ära ei libiseks, on hea seda kaks korda kinni keerata.

Vali pilkupüüdvad sokid

Pikad sokid ei hoia mitte ainult soojas, vaid võivad olla ka moeavaldused. Vali armsad sokid, mis pahkluude või saabaste vahelt välja piiluvad. Sokkidega on lihtne ka muidu igavale süngele talveriietusele värvi lisada.

Allikas: Verie