fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kas selle sügise must-have jalanõud on juba sinu garderoobis?

Sügisjalatsite must-have valik pole mitte ainult stiilne, vaid ka praktiline ja mitmekülgne. Mis kõige parem, ilmselt leiate juba oma garderoobist sellise paari. Kui see aga nii ei ole, on nüüd õige aeg suunduda kingapoodidesse ja investeerida mustadesse mokassiinidesse, mis sobivad nii igapäevaeluks kui ka pidustusteks.

Ajatus on jätkusuutlike ostude võti. Trendid tulevad ja lähevad ning korraks ostetud allahinnatud riided jäävad garderoobi kasutamatult rippuma. Ka hinnastabiilne ost ei ole raiskamine, kui tead, et rõivas peab kasutuses kaua vastu. Sellesse kategooriasse kuuluvad kahtlemata mustad mokassiinid. Mitmeotstarbelised jalanõud sobivad igasse olukorda ja kvaliteetne paar peab vastu ka tugevale kulumisele.

Mokassiinid on selle sügise absoluutne hitt, kuid see on ka klassikaline mudel, mis ei lähe kunagi moest. Ostja ei pea muretsema, et jalanõud jäävad hiljem kappi tolmu kogema, sest neid ajatuid jalanõusid saab kasutusele võtta igal pool ja igal ajal. Stiilsed põhijalatsid on hea garderoobi üks alustalasid. Ilmselgelt sobivad mokassiinid kontoris kasutamiseks, kuid nagu moemõjutajad on viimasel ajal näidanud, sobivad mokassiinid mitmesse stiili. Näiteks liibuv kleit ja mokassiinid on üllatav, kuid funktsionaalne duo. Valged pahkluu sokid seevastu annavad jalanõudele noorusliku, koolitüdrukuliku hõngu.

Mustad mokassiinid on kõige turvalisem valik, kuna tume värv on praktiline. Must sobib kõigega hästi ja mustus ei paista tumedate kingade peal nii hästi välja. Kui mokassiinide saladus peitub nende lihtsuses, siis disaini osas on turul praegu valikut. Gucci klassikalised mokassiinid on alati populaarsed ja toovad igasse riietusse luksuse tunde, kuid sel sügisel on poodides saadaval ka lihvitud, paksupõhjalisemad versioonid. Viimased sobivad eriti hästi meie sügisesse. Ükskõik milline paar teile meeldib, on kindel, et igale garderoobile on oma, just see õige mokassiin.

Allikas: Glamour