fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Emma Raducanu on Diori uus nägu

Emma Raducanust on saanud kiiresti tennisemaailma üks suurimaid staare. 18-aastaselt tegi 2021. aastal US Openil naiste üksikmängu suure slämmi meistritiitli võitnud noor naine tenniseajalugu, saades samal ajal oma kodumaa Suurbritannia armastatud kangelaseks. Lisaks tenniseoskustele on Raducanu fännide südamed vallutanud oma sädeleva isiksuse ja välimusega. Oli vaid aja küsimus, millal moemaailm uuele staarile pilgu peale paneb.

Peagi nõustus Raducanu olema ikoonilise juveelifirma Tiffany & Co suursaadik ja pööras pilgu oma vapustavale elule 2021. aasta Met Galal. Naist nähti kõrvuti meelelahutusmaailma staaridega ka viimase Bondi-filmi No Time to Die Londonis esilinastusel, kus ta oli riietatud Diori sädelevasse õhtukleiti.

“See tundus taevalik. Unikaalne kogemus oli riietuda Diori stuudio võludega valmistatud kleiti. Detailne tikand oli ainulaadne ja mul oli suur au osaleda selle kleidi esimesel esmaesitlusel,” kommenteeris Raducanu toona ajakirja Vogue andmetel.

Tippdisaineri ja sportliku kaunitari koostöö oli selgelt armastus esimesest silmapilgust, sest Raducanu on nüüdseks kuulutatud Diori ametlikuks suursaadikuks. Vogue’i andmetel on naine nii Diori moemaja kui ka nahahooldus- ja meigitootesarja nägu.

Raducanuat ei kõnetanud mitte ainult Diori luksus ja kindel professionaalsus, vaid ka maja praeguse loovjuhi Maria Grazia Chiurini kaasaegne maailmavaade ja feminism.

“Maria Grazia töö annab naistele jõudu ja aitab neil end Diori ikoonilises ja ainulaadses rätsepatöös enesekindlalt tunda. Tema lähenemise siirus ja see, kuidas ta moeshowst teeb kollektiivse ja sisuka sündmuse, on vaieldamatult minu otsust mõjutanud,” kommenteeris Raducanu koostööd Vogue’i teatel.

Dior ja Raducanu teatasid oma koostööst 19. oktoobril.

Allikas: Vogue, Instagram