fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Marilyn Monroe, Diana Ross, Sophia Loren…Ikoonide ilu saladused

Mikronõelamine, kulmude lamineerimine, ultraheliihooldused… mida iganes me ilu ja heaolu nimel proovima ei nõustuks. Praegu kulub välimusele rohkem aega ja raha kui kunagi varem ning paljud seni professionaalidele reserveeritud toimeained ja vahendid on leidnud tee tavainimeste koduhoolduse rutiini.

Välimusse investeerimine pole aga uus nähtus. Paljud ajaloo kuulsaimad kaunitarid on oma iluprotseduurides eelistanud isegi väga veidraid nippe. Poosh paljastab, kuidas aastatetagused eeskujud enda eest hoolitsesid, kui praegusest tehnikast ei osatud unistadagi.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe liivakellakeha on endiselt maailmakuulus. Monroe hoolitses oma kurvide eest valguga. Kaunitar olevat alustanud oma hommikut tassi piima kuumutamisega ja kahe muna kloppimisega. Ta nautis seda segu samal ajal kui valmistus eesootavaks päevaks.

Diana Ross

Diana Ross on tõeline glamuurikuninganna. Säravad rõivad, suured juuksed ja suled olid osa tema lavaisiksusest. Tema võib-olla kõige olulisem salarelv oli aga lõhn. Pooshi sõnul tahtis Ross, et tema lõhn sobiks tema efektse välimusega. Poeriiulilt ostetud baasparfüüm selleks otstarbeks ei sobinud, mistõttu lõi ta oma lõhna. Seda kutsuti Diamond Dianaks ja see lõhnas Rossi sõnul “värske tuule järele”.

Sophia Loren

Sophia Loren teab kuidas elu nautida. Näitlejanna on sageli rääkinud oma armastusest toidu vastu ja kõhn keha pole tema unistustes olnud. Itaalia kaunitari dieet sisaldab loomulikult palju pastat ja oliiviõli. Loren on paljastanud, et lisab oma vannivette ka oliiviõli, et nahk oleks niisutatud.

Jane Birkin

Jane Birkin on traditsioonilise prantsuse armukese kehastus. Kui ääretult kallis Birkini kott on temast inspireeritud, siis Birkini enda stiil on alati olnud loomulik ja muretu. Oma vabaajarõivastes eelistab Birkin teksaseid ja T-särke ning minimaalset meiki. Birkin paljastab külma vee saladuse, mida ta igal hommikul näkku pritsib. Nii võlub ta põskedele terve punase jume meiki kasutamata.

Aretha Franklin

Aretha Franklin ei jooksnud trendide järgi. Ta teadis täpselt, mida ta tahtis; ja see oli tavaliselt just vastupidine sellele, mis juhtus olema moes. Kui Franklini eakaaslased eelistasid matti meiki ja neutraalseid toone, kaunistas naine end säraga. Sõbrapäeval vältis ta roosat ja eelistas kanda türkiissinist või kollast. Franklin teadis, kuidas rahvahulgast eristuda.

Grace Kelly

Kontuurimine pole mingil juhul Kardashianide välja mõeldud. Grace Kelly tõstis juba mõnda aega tagasi oma kuulsad põsesarnad esile kahe erinevat värvi põsepuna abil. Ta kasutas üht tooni aktsendiks ja teist varjutamiseks, võludes endale täiusliku näo, mida paljud kadestasid.

Jane Fonda

Jane Fonda ilurutiin on aastate jooksul üsna palju muutunud. Ilmselgelt on jõusaalivideostaar alati oma keha eest hoolt kandnud, kuid täna on 83-aastasel loomulikul kaunitaril abiks ka moodne tehnika. Fonda paljastab, et kasutab nahahoolduses sinist LED valgust, millel on põletikuvastane toime. Tema teine ​​saladus? Veenduge, et teie elus oleks armastus!

Cher

Cher on ajatu ikoon, kelle nägu on kergesti äratuntav ja 75-aastane laulja näeb endiselt vapustav välja. Kuigi Cher on kindlasti läbinud kosmeetilisi protseduure, on tema sõnul tervis kõige A ja O. Seetõttu investeerib ta tervislikesse eluviisidesse. Cher on suitsetamise maha jätnud, ta ei joo kohvi ega alkoholi ning ei söö punast liha.

Jackie Kennedy

Kes võiks unustada Jackie Kennedy kohevad soengud? Kahtlemata võttis sellise soengu sättimine kaua aega, nii et Kennedy soovis oma soenguid võimalikult kaua hoida. Pooshi sõnul mässis Kennedy oma juuksed sageli siidriide sisse ja magas alati siidist padjapüüril. Õrn materjal hoidis ära juuste äravajumise. Samuti on teada, et siidist padjapüür hoiab ära juuste kuivamise ja purunemise.

Allikas: Poosh