fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kolm üllatavat viisi pohmelli leevendamiseks

Lõpuks kaotati piirangud, mis oleksid keelanud pidutsemist, mida palju on oodanud juba pikisilmi. Riided on ammu välja valitud ja laua broneerimine aegsasti tehtud. Loodetakse veeta unustamatu õhtu. Kahjuks toob kõva pidu sageli kaasa vastiku kaaslase – kõva pohmelli.

Pohmelli ei saa ravida, kuid ennetamine on pohmelli vastu võitlemisel võtmetähtsusega. Näiteks on oluline hoolitseda vedeliku tarbimise eest juba alkoholi joomise ajal. Kindlasti oleme kõik kuulnud, et iga portsjoni alkoholi kohta tuleb juua klaas vett. Poosh loetles veel kolm erikonstanti, mida te ehk pole proovinud, kuid mis võivad aidata pohmelli sümptomeid leevendada.

Pidage meeles elektrolüüte

Võib-olla teate juba, et spordijoogid üksi võivad vee asemel aidata teid. Seda seetõttu, et spordijoogi elektrolüüdid aitavad taastada keha tasakaalu.

Poosh soovitab tungivalt alustada spordijookide tarbimist juba aegsasti. Nautige üht jooki hommikul enne pidu ja teist hommikul pärast pidu. Sel moel ei saa keha elektrolüütide tasakaal kõikuda nii ägedalt.

Proovige klorofülli

Klorofüll ehk leheroheline puhastab keha tõhusalt. Rohelised joogid on igatahes tervislik viis hommikut alustada, kuid järgmisel päeval pärast pidu on need eriti suurepärane valik, sest toetavad maksatalitlust ning aitavad kehal alkoholist ja muudest toksiinidest puhastuda.

Nautige peedimahla

Peet on täis toitaineid, mis on tervisele kasulikud. Peet aitab tasakaalustada ka keha happesust pärast alkoholi joomist. Lisaks aitab peedis sisalduv lämmastikoksiid parandada vereringet ja parandada kudede hapniku omastamist.

Poosh kirjutab, et peedimahla joomine võib aidata kaitsta ka maksarakke, seega tasub seda tarbida enne alkoholi, mitte ainult pohmellipäeval.

Allikas: Poosh