fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kolm soengut, mis teevad nooremaks

Pandeemiaperiood on kahtlemata lisanud inimestele halle juuksekarvu ja võib-olla isegi paar kortsu. Loomulikult ei ole loomulikus vananemises midagi halba, kuid kui tunnete, et koroonaaeg on teie näole lisaaastaid toonud, võite abi otsida nii lihtsas asjas kui seda on uus soeng. Juuste stiili muutus stimuleerib imekombel välimust ja meelt.

Who What Wear rääkis kahe juuksuri, Peter Burkilli ja Efi Daviesega, millised stiilid aitavad teie näost nooremaks teha.

Keskmised juuksed

Keskmise pikkusega näeb igas vanuses hea välja.

“Ma tahan vabaneda müüdist, et mida vanemaks saad, seda lühemad juuksed peaksid olema. Kui teile meeldivad pikad juuksed, ärge lõigake neid asjata lühikeseks”, kutsub Davies tungivalt üles.

Keskmine stiil sobib tema sõnul peaaegu kõigile. Juuksed võivad sõltuvalt teie maitsest ulatuda veidi õla kohale või alla. “See lõikus muudab näo ja kaela pikemaks, mis näeb hea välja,” lisab Davies.

Samuti soovitab ta lisada selle lõikusele tekstuuri õige stiiliga, kuna paksud juuksed näevad alati nooruslikud välja.

Tukk ja pehme kihiline lõikus

Tukk on lihtne ja kiire viis oma välimuse ühe hoobiga ümber kujundamiseks. Mis kõige parem – nad on praegu moes.

“Proovige pehmet 70ndate tukka”, soovitab Burkill.

Tukk suunab pilgu ülespoole, andes kogu välimusele kerge tõuke. Milline tukk kellelegi sobib, sõltub suuresti näojoontest. Davies eelistab aga oma klientidel loomuliku liikuvusega pikemat tukka. Kui otsmik tundub liiga radikaalne, saab sarnase efekti saavutada õige kihilisusega. “Võite proovida lühemaid kihte, mis raamivad teie nägu”, ütleb Davies.

Lühike, kuid volüümikas

Lühikesed juuksed ei pea tähendama vanaema stiili. Viimasel ajal on järku lõigatud polka olnud ülipopulaarne nii nooremate kui vanemate naiste seas. Hästi lõigatud polka muudab välimuse teravaks ja muudab juuksed paksuks ja terveks. Seetõttu on mudel suurepärane valik vananevatele juustele, mis on hakanud hõrenema või õhukeseks muutuma.

“Kui olete mures oma juuste struktuuri pärast, saate ilusa volüümi, kui seljaosale lõigata kihid”, soovitab Davies.

Burkill tuletab teile meelde, et olenemata sellest, millise soengu valite, on teie juuksed alati parimal tasemel, kui neil läheb hästi. Koduhooldusel on selles võtmeroll. “Olenemata sellest, kas teil on õhukesed, paksud, lokkis või afro juuksed, peate kasutama hooldustooteid”.

Kui juuksed on terved, peate otstest vähem lõikama, nii on teil ka rohkem vabadust oma järgmisele soengule mõeldes.

Allikas: WhoWhatWear