fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Save the date! 01.05 GoFit CUP – tasuta otseülekanne oho.ee’s

Uudist täiendatud 19.03:

Head sportlased!

Oleme täna olukorras, kus on lootus, et saame Eesti karikavõistlused kulturismis ja fitnessis korraldada 1. mail 2021. Oleme teinud vastavaid ettevalmistusi ja analüüsinud läbi erinevaid stsenaariume ning valmistume võistluste korraldamiseks nii palju, kui hetkel võimalik. Lisaks karikavõistlustele on samal päeval plaanis päeva esimeses pooles viia läbi ka GoFit Cup algajatele. Jälgime kõiki Vabariigi Valitsuse poolt tulevaid korraldusi ja juhiseid ning täpsustame infot jooksvalt.

Laste fitnessi karikavõistlused planeerime läbi viia eraldi võistlusena maikuu teises pooles. Täpsem info selgumisel.


GoFit CUP 2011 ehk lahtised karikavõistlused kulturismis ja fitnessis algajatele 17.aprillil 2021 Pärnus, Tervis ravispaahotelli Kultuurikeskuses, aadressil Seedri 6.Võistlevad juuniorid ja täiskasvanud erinevates võistluskategooriates – bikiinifitness, Men’s physique, kulturism, klassikaline kulturism, bodyfitness, wellness fitness ja naiste fitness.

Lisaks toimub lastefitnessi Eesti karikavõistlus, kus võistlevad lapsed erinevates vanusekategooriates. Lastefitnessi karikavõistlused 17.aprillil
08:30-09:00 registreerimine
10:00 võistluse algus

NB! Esialgse kava kohaselt pealtvaatajaid spordivõistlusele ei ole lubatud. Pealtvaatajate lubamine spordivõistlusele sõltub rakendatavatest piirangutest Vabariigi valitsuse poolt. Registreerida saavad vaid võistlejad, kellel on Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu võistleja 2021.a litsents. EKV laste fitnessis võistlejate eelregistreerimine toimub läbi Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu: http://www.kulturism.ee/voistlejale/

Eelregistreerimine on kohustuslik! Eelregistreerimata sportlased võistelda ei saa. Eelregistreerimise viimane päev on 08.04.2021.

GoFit CUP 17.aprillil
12:30-13:30 registreerimine/kaalumine
15:00 võistluse algus

NB! Esialgse kava kohaselt pealtvaatajaid spordivõistlusele ei ole lubatud. Pealtvaatajate lubamine spordivõistlusele sõltub rakendatavatest piirangutest Vabariigi valitsuse poolt. Registreerida saavad vaid võistlejad, kellel on Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu võistleja litsents 2021.a. Osavõtutasu GoFit CUP’il on 20€, mis tuleb kanda MTÜ Kulturismi- ja fitnessiklubi Tiim Go Fit kontole EE567700771004332728 hiljemalt 8.aprilliks 2021, selgitusse märkida võistleja nimi, võistluskategooria. GoFit CUP võistlejate eelregistreerimine toimub internetis, aadressil https://www.facebook.com/gofitcup/app/100265896690345 Eelregistreerimine on kohustuslik! Eelregistreerimata sportlased võistelda ei saa. Eelregistreerimise viimane päev on 08.04.2021.

Võistluste korraldaja on Tiim Go Fit spordiklubi koostöös Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit‘uga.
Võistluste peakorraldaja: Ramil Lipp ramillipp@hotmail.com
Võistluste peakohtunik: Ivar Mikk ivar.mikk@gmail.com
Lisaks saab infot www.kulturism.ee lehelt.