fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Everest-Grizzlyz ühendnaiskond alistas Tartu SK Sädeme skooriga 5:1 – laupäeval kohtuvad Roosa Panter & HK Säde

Pühapäeval peetud Naiste hokiliiga kohtumises alistas Everest-Grizzlyz ühendnaiskond Tartu SK Sädeme skooriga 5:1. Hoolimata lõpptulemusest ja mängueelsest prognoosist oli mäng nauditav ja intrigeeriv, kus juhtroll oli ka Tartu HK Säde käes ja eduseisu jõudis Everest-Grizzlyz alles teise kolmandiku esimesel minutil ülekaalust.

Väravavahtide võrdluses oli rohkem tõrjeid Tartu puurilukul Triinu Tuvikesel – 42 tõrjet vastaste 5 vastu. Tartu naiskonna väravavaht hindas mängu raskeks, aga nauditavaks ja jäi hoolimata mõnest episoodist enda ja võistkonna esitusega rahule. Uurisime ka, et mida ta sooviks järgmisteks mängudeks paremaks muuta ja selleks oli tema ja kaitsjate parem omavaheline kommunikatsioon.

Järgmises ülekandes näeme mängu, kus liiga liider HK Roosa Panter on sõitnud külla Tartusse HK Sädele. Otseülekanne 27. veebruaril alates kella 17:00.