fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: pexels.com

Kas jaanuar on masendav? Helenda oma meelt neoonvärvidega

Jaanuari lühikesed ja sageli päikeseta päevad on meeltele rasked. See talv on paljude jaoks olnud eriti keeruline. Liikumine ja tervislik toitumine aitavad talvise masenduse ja väsimuse vastu, kuid masendust saab leevendada ka riietumisega. Vogue UK pakub, et neoonvärvid on ideaalne võimalus oma meelt keset sünget talve kirkamaks muuta. Juhuslikult on need ka kevadtalve üks suurimaid trende.

Sügise alguses kipuvad eriti eestlased end mustaga katma. Vogue’i sõnul domineerivad kevadises moes siiski erksad värvid. Disainerid nagu Victoria Beckham, Balmain ja Maximilian Davis on kõik püüdnud oma podiume elavdada pilkupüüdva neoonrohelisega. Versace’i kevad- ja suvekollektsioon on sõna otseses mõttes pakatav erksate, vastuoluliste värvidega. Samamoodi kujundas Veneta disainer Daniel Leen Bottega neovärvide jaoks kevadsuvise kollektsiooni, tõelise kuldajastu.

Rõõmsameelne igapäevaelu

Pandeemia ajal on väli- ja spordirõivaste müük kasvanud ning ka tippdisainerid on sellest trendist ärganud. Seda tõestab Gucci ja The North Face’i palju heaks kiidetud koostöö. Gucci tuttav monogramm on saanud uue ilme oma välimärgiga, millel on pehmed tepitud jakid ja sportlikud seljakotid. Kohe moeblogijate lemmikuks saanud kollektsioon on võrdne värvide segu, kus erkoranž, türkiissinine, roosa ja roheline on ühendatud 70ndatest inspireeritud lillemustritega.

Kuva: Instagram / beauxmagazine

Nagu kollektsioon tõestab, ei pea me ootama glamuurseid sündmusi, enne kui saame oma parimatesse esemetesse riietuda. Kui me ei jõua oma stiili ööklubides tutvustada, saame seda teha reise ja näidata ennast Zoomi koosolekul. Erksad värvid võivad tuua värskendust tavalisse igapäevaellu.

Kuulsuste uued lemmikud

Kuulsused on ka sel aastal ärganud, et saavad kodus stiilselt esineda. Kui punased vaibad jäävad esialgu ootele, võib isegi vabaaja riietus selle teravaks muuta. Tegelikult on värvilised rõivad ehk lihtsaim viis oma kaugtöö rutiini värskendada.

Sel aastal on Instagramis armastatud kuulsus Hailey Bieber avaldanud mõned oma tänavu kadestamisväärsed kodused riided. Hiljuti nautis blond kaunitar Balenciaga neoonroosadesse kolledžipükstesse riietatud päeva Havai päikese käes. Toretsevat riietust kroonisid roosad esiküljed, mis olid lõigatud läbi valge ülaosa.

Kuva: Instagram / Haileybieber

Nii et järgige disainerite ja moemõjutajate eeskuju ning hoiduge kamuflaaživäsimusest erksate värvidega. Mis kõige parem – trend jätkub ka suvel, nii et jaanuaris tehtud ostusid ei pea unustama, kui lumi sulab.

Allikad: Vogue UK, Instagram