fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei otsib Kohtla-Järve hooldekodust lahkunud 50-aastast Vitalit

Politsei palub kaasabi selgitamaks täna varahommikul Kohtla-Järve hooldekodust teadmata suunas lahkunud 50-aastase mehe asukohta.

Vitali kadumine avastati hooldekodu personali poolt täna hommikul, kui mees hommikusöögile ei saabunud. Kuivõrd tegu ei ole mehe tavapärase käitumisega, anti tema kadumisest politseile kohe teada. Korrakaitsjad asusid teate saamise hetkest kontrollima hooldekodu ümbruskonda ning teid, mida mööda Vitali võiks liikuda. Praeguseks on üle kontrollitud nii Ahtme kui ka Jõhvi linn, mehe varasemad elukohad Sillamäel ja Kohtla-Järvel ning läbi on käidud ka Rahumäe kalmistu, kus Vitali aeg-ajalt käis. Paraku meest seni leida pole õnnestunud ning otsimist jätkatakse

Lisaks on politseinikud suhelnud nii hooldekodu personali, sealsete elanike, kohalike elanike kui ka mehe lähedastega, kuid keegi neist ei ole Vitalit täna näinud ega temast midagi kuulnud. Mobiiltelefoni mehel ei ole, ka ei ole tal piirkonnas sõpru, kelle juures peatuda või aega veeta.

Vitali on 167 cm pikk ning kõhna kehaehitusega, tal on lühikesed juuksed ning suured sinakas-hallid silmad. Seljas kandis mees sinist jopet ja jalas tumedaid dressipükse ning tosse.

Kui keegi on kirjeldusele vastavat meest näinud, palume sest teatada hädaabinumbril 112.