fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kadrioru kunstimuuseum ja galerii Kunstiruum Estonia panid õla alla koduta loomade aitamisele – sina saad ka aidata!

Meil on kaks head uudist kunstimaailmast. Kadrioru kunstimuuseum ja galerii Kunstiruum Estonia panid õla alla koduta loomade aitamisele – kohapeal on meie annetuskastid, kuhu kunstisõbrad oma toetuse jätta saavad.Näitust “Alati meie kõrval. Kassid ja koerad 16.–19. sajandi kunstis” saab Kadrioru kunstimuuseumis vaadata kuni järgmise aasta märtsini.

10. oktoobril algab ka näitusega seonduv loengu- ja vestlustesari, mille eesmärk on aidata senisest paremini mõista loomi ja nende tähendust kultuuris.

Lisainfo: https://kadriorumuuseum.ekm.ee/publikuprogramm/… Galeriis Kunstiruum on kuni järgmise aasta jaanuarini Balti kunstnike näitus-müük “Kassid”, mis -nagu pealkiri reedab- tõstab pjedestaalile just kassid. Ja mitte ainult, sest et igalt müüdud õlimaalilt annetab galerii 10 eurot meie varjupaiga kassidele.

Tulge näitusele ja leidke oma lemmikpilt!

Tekst: Varjupaikade MTÜ