fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Kas sinul on juba Kuma Suur Kassi- või Koerakalender ostetud?

Igalt kalendrilt annetab Kuma 10 senti Varjupaikade MTÜ kodu kaotanud loomade eest hoolitsemiseks. See summa võib küll tunduda väike, kuid koos olete 10 aasta jooksul annetanud nii juba üle 8000 euro! Küsisime algatuse eestvedajalt, Kuma kirjastuse müügijuhilt Marge Aronilt, kuidas see märkimisväärselt tugev sponsorlussuhe alguse sai.

Marge Aron: “Kui me siis kümme aastat tagasi Kumas mõtlesime, kuidas oma kassi- ja koerakalendritega paljude teiste seast eristuda ja anda kalendritele lisandväärtust, otsustasime pakkuda loomasõpradele võimalust läbi kalendriostu varjupaiku toetada. Meie ja kõigi hätta sattunud loomade rõõmuks meeldis see mõte inimestele. Mul on väga hea meel, et valisime oma heategevusprojektide koostööpartneriks just Varjupaikade MTÜ. Neil on nii innovaatiline ja pühendunud meeskond, kes mitte lihtsalt ei paku loomadele ajutist peavarju, vaid tegeleb läbimõeldult selle nimel, kuidas võimalikult paljudele loomadele uus kodu leida. Soovin teile jõudu, head varjupaikade töömesilased ja tänan südamest kõiki Kuma kalendrite ostjaid, sest meie abi on võimalik ainult tänu teile!”

Kalendrid on saadaval kõikides hästivarustatud kauplustes ja Kumapood veebilehel:

Suur kassikalender https://loom.ly/wPj3RV0

Suur koerakalender https://loom.ly/0y1x2-o

Soovitame kiirustada, sest viimastel aastatel on kalendrid eriti kiiresti läbi müüdud!