fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Foto: Maaja Kitsing

Tallinna loomaaed tähistab 81. sünnipäeva loodushariduspäevaga – vaata kaarti siit!

Teisipäeval, 25. augustil tähistab Tallinna loomaaed oma 81. sünnipäeva loodushariduspäevaga. Päeva jooksul saab kaasa lüüa loomaaia ja koostööpartnerite tegevustes, uudistada avastuspunktides ning vaadata näitusi. Lisaks antakse üle Loomaaia Aasta Sõbra tiitel ja auhind. Päev lõpeb hilisõhtul nahkhiireloengu ja –retkega.

Sissepääsupilet kõigile sünnipäevalistele on poole hinnaga, eelkooliealised pääsevad loomaaeda tasuta. Troopikamajad, paksunahaliste maja ja laste loomaaia laut on sünnipäeval suletud. Loomaaia kohvikud on avatud tavapärastel aegadel

Kassad on avatud kuni kella 18-ni ja loomaaed kuni kella 20-ni.

KAVA

9-20     

  • Looduskooli avatud uksed Keskkonnahariduskeskuses (Ehitajate tee 150).
  • Veskimetsa avastamine iseseisvalt raamatu abil „Väike huviraamat peredele Veskimetsas ja mujal“. Raamat on müügil loomaaia meenepoes ja põhjavärava kassas.
  • näitus „Elurikas Emajõgi“  (Tartu Ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed) Keskkonnahariduskeskuse fuajees, väljapanek “Eakad loomad loomaaias” looduskooli koridoris, „Loomaaiandus ja Tallinna loomaaed“ vanades karupuurides.

10-16 Loomaaia avastuspunkt Keskkonnahariduskeskuse juures

12-18 Loomaaia avastuspunktid territooriumil

10-18 Koostööpartnerite info ja tegevused

10-19 on avatud Laste loomaaed

20:30-22:30 Nahkhiireõhtu ja retked koostöös Eestimaa looduse Fondiga (retki juhendavad zooloogid Rauno ja Oliver Kalda). Osalemine eelregistreerimisega.

Külastaja meelespea

  • Loomaaias ei ole lubatud täiskasvanutel ega üle 115cm pikkustel lastel sõita jalgratta, tõukeratta, jooksuratta, rula, tasakaaluliikuri ja teiste sarnaste sõiduvahenditega. Võimaluse korral jäta need koju kui loomaaeda tuled. Mõlema sissepääsu juures saab rattad loomaaias viibimise ajaks rattaparklasse hoiule jätta.

Lisainfo ja retkele registreerimine loomaaia veebilehel.