fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei otsib taga vägivallakuritegudes kahtlustatavat Robert Pohlakut

Politsei palub kaasabi selgitamaks 56-aastase Roberti asukohta, keda on alust kahtlustada Jõgevamaal toime pandud väljapressimises ja kehalises väärkohtlemises.

Lõuna prefektuuri kriminaalbüroo juht Rain Vosman kirjeldas, et tänavu aprillis pandi Jõgevamaal toime vägivallakuritegu, mis seni kogutud tõenditele tuginedes sai alguse, kui kuriteos kahtlustatav nõudis noa ähvardusel ühelt mehelt endale võõrast vara. Ähvardamist pealt näinud ning juhtunusse sekkunud mehele põhjustas Robert Pohlak noaga vigastusi, mis ei olnud õnneks eluohtlikud. Kahtlustatav sai ka viga ning vajas arstiabi, kuid lahkus hiljem meditsiiniasutusest ning asus ennast varjama. 56-aastane Robert on kuulutatud tagaotsitavaks, tema asukoht on selgitamisel.

Vosman märkis, et viimastel päevadel on politseile laekunud infot, et tagaotsitav võib viibida Viljandimaal ja selle lähiümbruses. Kui kellelgi on infot mehe täpsemast asukohast või on teda viimastel päevadel kusagil näinud, palutakse sest teada anda telefonil 112 või politsei numbril 5281562.

„Oma isiku varjamiseks võib Robert kasutada erinevaid maskeerimisvõtteid: kanda päikeseprille, nokamütsi, parukat või habet. Mehe eritunnusteks on kaelal ja põsel suured lõikehaavad,“ kirjeldas politseijuht.

Vosman lisas, et meest kahtlustatakse rasketes isikuvastastes kuritegudes, mistõttu on turvalisem temaga kontakti loomist vältida ning anda tema asukohast otsejoones politseile teada.