fbpx

Oho.ee

Otseülekanded, meelelahutus ja uudised

Politsei palub abi 48-aastase Mihhaili leidmisel

Politsei palub kaasabi selgitamaks eile Tamsalus kadunuks jäänud 48-aastase Mihhaili asukohta.

Lähedase sõnul läks mees eile õhtul kella 18 paiku jalgrattaga sõitma, kuid pole tänaseni koju tulnud. Mehel ei ole kaasas telefoni ja dokumente. Kodust väljudes oli tal seljas tumeroheline pluus ja jalas kulunud teksapüksid. Mihhail on umbes 170 sentimeetrit pikk ja keskmise kehaehitusega.

Palume kõigil, kes on Mihhaili näinud või kel on infot tema võimaliku asukoha kohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Lisainfot annab Rakvere politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Martin Mikola:

Oleme kontrollinud erinevaid vihjeid ning Mihhaili otsinud Vajangu külast, Rakkest, Tamsalust ja nende piirkondade lähiümbrusest. Vihjete kohaselt on Mihhaili nähtud ka Koerus, seega on politsei kontrollinud mehe võimalikke viibimispaiku ka Järvamaal. Otsingutel on meile abiks olnud inimesed Päästeametist ning vabatahtlikud. Lisaks oleme kaasanud PPA lennusalga kopteri ning kasutanud drooni ning ATV-d. Paraku ei ole meest õnnestunud leida.

Mihhaili viimane teadaolev asukoht on olnud Rakke, kus ta jäi ka turvakaamerate vaatevälja.